Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Νέα ομιλία του Αντίχριστου στα τσιράκια του σήμερα στις 11-4-2016 (ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Η ομιλία έγινε εχθές στις 11-4-2016.
Tην ομιλία την πήραμε αυτούσια απο το liako.gr


"Κυρίες και κύριοι
πιστεύω, ότι έχει γίνει αντιληπτό, από την απαρχή ακόμη των προσπαθειών μας, ότι κεντρικός στόχος, τουλάχιστον δικός μου, είναι το να μπορέσουμε να δώσουμε στο κάθε ανθρώπινο ον, ένα εξασφαλισμένο αύριο. Την δυνατότητα να μπορεί να κοιμάται και να ξυπνάει, γνωρίζοντας ότι εμείς, είμαστε εκείνοι που νοιαζόμαστε για αυτόν και που του εξασφαλίζουμε και την επιβίωση, αλλά και την καλή διαβίωση.



Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως θα γνωρίζετε, εκείνοι που υποτίθεται ότι συνεργαζότανε μαζί μας και που εγώ θυσιάζοντας τα προσωπικά συμφέροντά μου, τους δέχθηκα κάποτε να συμμετάσχουν και αυτοί στον αγώνα κατά του τριγράμματου εχθρού, εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Το Μαύρο Άκρο, ποτέ δεν μπόρεσε και ποτέ δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει κάποιο σχέδιο, ή κάποιον αγώνα, διότι απλούστατα ο μόνος φιλάνθρωπος, αληθινά φιλάνθρωπος, είμαι εγώ.

Έτσι, τώρα πια χωρίς τα βαρίδια και τα εμπόδια του Μαύρου Άκρου, θα καθυστερήσουμε μεν, αλλά θα ολοκληρώσουμε την ιδανική κοινωνία που θέλουμε να προσφέρουμε σε όλα τα ανθρώπινα όντα. Την κοινωνία που θα είναι απελευθερωμένη από τις πιέσεις του Μαύρου άκρου και των ιδεοληψιών του.

Μία παγκόσμια κοινωνία, με ελεύθερα και απελευθερωμένα ανθρώπινα όντα, στα οποία θα δώσουμε την δυνατότητα να ονειρεύονται οτιδήποτε, καθώς εμείς θα υποσχόμαστε τα πάντα στους πάντες.

Μία αρχή, μία εξουσία, ένα δίκαιο, ένας παγκόσμιος πολιτισμός. Ειρήνη ακόμη και με τον αξιοθρήνητο ηγετίσκο της Ρωσίας.

Φροντίστε όλα τα κόμματα να εφαρμόσουν την πολιτική μας, για τον αφανισμό των ιδεωδών του Μαύρου άκρου. Ολοκληρώστε την ομογενοποίηση των ανθρωπίνων όντων και υποσχεθείτε τους χρήμα, πολύ χρήμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε τους τα πάντα με τους φόρους και όλα θα πάνε όπως επιθυμούμε.

Δημιουργείστε κόμματα που θα λένε ότι είναι δεξιά και θα χρηματοδοτούνται από εμάς, για να συκοφαντήσουμε το Μαύρο Άκρο. Χρήματα υπάρχουν άφθονα, το ίδιο και δούλοι για να μας εξυπηρετήσουν.

Είθε το σκότος να είναι μεθ΄ υμών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: