Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Kέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-0 (27-10-12) ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και βρίσκοντας πολλούς χώρους στη μεσαία γραμμή, αφού η Κέρκυρα έπαιζε κυρίως παθητικά περιμένοντας πίσω από το κέντρο, κυκλοφόρησε την μπάλα και έφτασε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο,οι παίκτες του ΠΑΟΚ  δεν έκαναν σωστές επιθέσεις και απειλούσαν στο πρώτο μέρος μόνο με μακρινά σουτ, από τους Σαλπιγγίδη και Φωτάκη, οι οποίοι δοκίμασαν αρκετές φορές τα πόδια τους. Στο 15' όμως, ο «Δικέφαλος» έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
 Ο Λίνο έβγαλε τετ α τετ τον «Σάλπι», αυτός πλάσαρε πάνω στον Αναστασόπουλο, ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Αθανασιάδη στην κενή εστία έφυγε άουτ, με τον Λαζάρ να πέφτει, αλλά να μην προλαβαίνει να σκοράρει με προβολή.

Μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων τριάντα λεπτών, ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του, καθώς η Κέρκυρα δεν είχε καν δοκιμάσει ένα σουτ. Προς το φινάλε όμως του πρώτου μέρους, οι Φάιακες ανέβασαν την απόδοσή τους και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων, ισορρόπησαν απόλυτα το ματς. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0, όταν στις καθυστερήσεις έχασαν μία φοβερή ευκαιρία. Αρχικά ο Χακόμπο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Λεάν έξω από την περιοχή, ενώ στην συνέχεια ο Τσουμάνης αμαρκάριστος από πολύ κοντά σημάδεψε το δοκάρι! Έτσι λοιπόν, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως χαλαρά, καθώς η Κέρκυρα συνέχιζε να παίζει άμυνα, μόνο που ο ΠΑΟΚ πλέον δεν απειλούσε ούτε με μακρινά σουτ. Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος» κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και στο 54' έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Έτο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λίνο έπιασε ένα χλιαρό σουτ – πάσα για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος νικήθηκε σε νέο τετ α τετ από τον μισό μέτρο από τον Αναστασόπουλο! Δύο λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς απείλησαν ξανά με ένα μακρινό σουτ του Σταφυλίδη, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 60' όμως είχαμε μία μεγάλη επιστροφή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα! Μάλιστα, ο Ουρουγουανός άσος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του, καθώς επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι μετά από δύο μήνες.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και μετά το 70', ωστόσο παρά τις αλχημείες του Γιώργου Δώνη και την χρησημοποίηση τριών επιθετικών μαζί στην ενδεκάδα (Γιάννου, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη), δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την Κέρκυρα. Η καλύτερη στιγμή του, ενώ η Κέρκυρα έπαιζε μόνο άμυνα στο φινάλε, ήταν μία κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 85', όπου η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ. Έτσι λοιπόν, η Κέρκυρα κράτησε το «χρυσό» 0-0 μέχρι το φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: