Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

OI 40άρες ξέρουν τι θέλουν στο sex....

Ξέρουν τι θέλουν στο sex και πώς να το ζητήσουν
Σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα οι σαραντάρες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή σ’ αυτό το στάδιο της ζωής τους. Ποσοστό 25% των παντρεμένων γυναικών δε δίστασαν να παραδεχτούν ότι σύναψαν «παράνομο» δεσμό σε σχέση με ένα 18% των ανδρών συζύγων.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 γυναίκες και διαπιστώθηκε ότι οι 40άρες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση… κάτω από τα σεντόνια!

Σε ποσοστό 80% δήλωσαν ότι τώρα νιώθουν περισσότερο άνετες και «σκανδαλιάρες» σε σχέση με το πώς ένιωθαν στα 20 τους. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες στην ηλικία των 40 βρίσκονται στο «απόγειο της σεξουαλικής τους ζωής» καθώς και ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από το σύντροφό τους και πώς να το ζητήσουν, σε ποσοστό 68%.
Ένα ποσοστό μόλις 7% ομολογεί ότι προσποιείται στο κρεβάτι σε σχέση με το 20% των γυναικών κάτω των 30.

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, σε ποσοστό 58% δηλώνουν ότι είναι περισσότερο ευχαριστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή μετά το γάμο.

Η πραγματική σεξουαλική “περιπέτεια” ξεκινά όταν τα παιδιά μεγαλώσουν ή φύγουν από το σπίτι και οι γυναίκες αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι στο παρελθόν.

newsbeast.gr

Ιδού η Ρόδος.... ιδού και το πήδημα !!!

20άρες και 30άρες σας πήραν τα σκήπτρα οι 40άρες.....

πάρτε το αίμα σας πίσω !