Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-1 και ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Η γραπτή δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη:
 
Αναγκάζομαι σήμερα εκ των πραγμάτων να ανασκευάσω τη δήλωση ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όση πίστη είχα μέσα μου γι' αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους.
Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω καταρχήν να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως λοιπόν πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής που μου παραδέχτηκε ότι «δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε» (σ.σ. «κατέβασμα» Βιειρίνια στην περιοχή), ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει.

Ασφαλώς η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τη διαιτησία. Έξι άνθρωποι της διοίκησης, παρόλο που δεν μπορούμε να επενδύσουμε χρήματα, παρά μόνο ψυχή και γνώση, εξαπατηθήκαμε από την ομάδα.
Με πλήρη συνείδηση αποφορτίζω την ομάδα απ' το άγχος του πρωταθλητισμού. Περιμένω απ' τους ποδοσφαιριστές να δικαιολογήσουν το όνομά τους και να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ θα παίξουν αυτοί που πραγματικά το θέλουν.

Θ. Ζαγοράκης
Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ