Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ανακάλεσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μπροστά στα μάτια του Πρωθυπουργού

Αγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη

με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου.

Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αφορμή, ήταν η παρέμβαση του κ. Ξυνίδη, ο οποίος έκανε λόγο για αναποτελεσματική οικονομική πολιτική που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, την κερδοσκοπία.

Αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσει έντονα η κα Κατσέλη που όλα αυτά είναι τομέας ευθύνης της και απευθυνόμενη στον κ. Ξυνίδη να του πει «τι είναι αυτά που λες... να ανακαλέσεις αμέσως... παραλάβαμε ένα χάος».

Ωστόσο, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά, όπως της ανέφερε, τα ίδια θα πει και κατά τη σημερινή ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος. 


Τι χάος παρέλαβες βρε Κατσέλη.....μας δουλεύεις ?


Αν δεν μπορείτε να παραιτηθείτε......γιατί όταν θα σας πάρουμε
με τις πέτρες, τότε θα είναι αργά !!!

O πορτιέρηδες τώρα θα ελέγχουν την τσάντα της L.A.


Η ίδια δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι θα πάει ένα βράδυ σε club του Λος Άντζελες και ο υπεύθυνος της πόρτας θα της απαγορεύει την είσοδο στο χώρο των vip.
Η πρόσφατη περιπέτεια της Πάρις με την κοκαίνη και η σύλληψή της στο Λας Βέγκας φαίνεται πως έχει προβληματίσει τους ιδιοκτήτες των πιο hot clubs του L.A.
Μέχρι τώρα η ξανθιά καλλονή  ήταν ο καλύτερος πελάτης τους, αλλά τα ναρκωτικά και η δημοσιότητα που κερδίζει η κληρονόμος με κάθε της κίνηση φαίνεται πως τους αναγκάζει να την χαρακτηρίσουν ανεπιθύμητη!
"Επειδή τώρα πια τα club στο Βέγκας έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες ασφάλειας, δεν ξέρω πόσο ευπρόσδεκτη θα είναι εδώ", δήλωσε υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο η άτακτη Paris εργαζόταν ως οικοδέσποινα σε συγκεκριμένα πάρτι. "Υπολογίζοντας ότι έχει συλληφθεί για κοκαΐνη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι θα υποθέτουν ότι σε κάθε club που πηγαίνει θα το κάνει ή για να πάρει κόκα ή έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει. Κανένα club δεν θέλει να σχετιστεί με κάτι τέτοιο φυσικά", συμπλήρωσε.
Όσες φορές πάντως η Πάρις Χίλτον προσκληθεί σε ένα "καυτό" πάρτι, ο πορτιέρης θα ελέγχει εξονυχιστικά τη τσάντα της πριν της επιτρέψει την είσοδο στο club.