Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Iερόσυλοι...πήγαν να κάψουν εκκλησία


Αφού κάνανε βανδαλισμούς μετά προσπαθήσαν να την κάψουν αλλά η Εκκλησία είχε "Αγιο"

 
Αλισσός: Κανείς από τους κατοίκους της περιοχής δεν μπορεί να βρει μια λογική εξήγηση για όσα συνέβησαν στην εκκλησία του Ελισσαίου. Δράστες μπήκαν στον ιερό ναό και χωρίς λόγο άρχισαν να καταστρέφουν όλα τα εκκλησιαστικά είδη! Μόλις τελείωσαν με τους βανδαλισμούς έριξαν στο πάτωμα βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Ευτυχώς οι εστίες έσβησαν αμέσως.
 
Μονή Γηροκομείου Πάτρας: Μια 26χρονη γυναίκα – τσαντάκιας είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση εκμμεταλευόμενη δεκάδες ηλικιωμένες γυναίκες που πήγαιναν στο μοναστήρι για να προσκυνήσουν.
 
Η νεαρή κοπέλα κρυβόταν στα στασίδια της μονής και μόλις οι γυναίκες άφηναν την τσάντα στην καρέκλα για να προσκυνήσουν, με γρήγορες κινήσεις έκλεβε την τσάντα!
 
Για κακή της τύχη, μια παθούσα κατάλαβε την κομπίνα και ειδοποίησε την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλλαβαν την 26χρονη και ανακάλυψαν δεκάδες κλεμμένες τσάντες. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα-"τσαντάκιας" είχε και δύο άνδρες συνεργούς.
 
Νεάπολη Θεσσαλονίκης: ένας 46χρονος “ελάφροχέρης” συνελλήφθη σε εκκλησία την ώρα που έκλεβε κέρματα από το παγκάρι χρησιμοποιώντας οικοδομική μεζούρα στην οποία είχε τυλίξει κολλητική ταινία διπλής όψεως!