Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Δεν παίζει ο Μουσλίμοβιτς στο πρώτο παιχνίδι με Αγιαξ


Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στους προσαγωγούς αποδείχτηκε σοβαρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις.
 Το οίδημα που ταλαιπωρεί τον Βόσνιο του στερεί την θέση του στην αποστολή που θα πετάξει για Ολλανδία. Αντί του υψηλόσωμου φορ στους είκοσι παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Δερμιτζάκης θα είναι ο Μπαλάφας.
Όμως ο Αρτινός πήρε την θέση του Αθανασιάδη στο ρόστερ που έχει δηλώσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA, καθώς στον "Δικέφαλο" εκτιμούν ότι ο Βόσνιος θα είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στο ρόστερ του ως και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.
Παρόντες Βιεϊρίνια, Σορλέν
Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια και ο Ολιβιέ Σορλέν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της απογευματινής (25/7) προπόνησης στην Σουρωτή, αυτό όμως έγινε για προληπτικούς λόγους. Για αυτό άλλωστε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

ΟΧΙ τον Μπαλάφα βρε παιδιά......ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ,
αυτός ζέσταμα κάνει τρώει κίτρινη κάρτα,
τον βάζεις μέσα να παίξει και σε βάζει αυτογκόλ....
ο Θεός βοηθός

Βίασαν κατσίκες κατα εξακολούθηση


Η υπόθεση ήρθε στο φως από τον ίδιο τον κτηνοτρόφο. Πριν από λίγες μέρες πήγε να ταϊσει τα ζώα του και διαπίστωσε ότι οι δύο κατσίκες ήταν ασυνήθιστα ανήσυχες. Πλησίασε για να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε μια εικόνα, που όπως ο ίδιος λέει, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ...

Οι δύο κατσίκες ήταν αιμόφυρτες και έδειχναν να υποφέρουν. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και κτηνίατρος για να εξετάσει τα ζώα. Εκείνος διαπίστωσε ότι οι δύο κατσίκες είχαν πέσει θύματα βιασμού κατ' εξακολούθηση.

Οι άγνωστοι δράστες τις είχαν βιάσει με πρωτόγνωρη αγριότητα σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, που είχαν προκαλέσει έντονη αιμορραγία και στα δύο ζωντανά! Η μία μάλιστα είχε υποστεί ρήξη μήτρας και η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.
newsit.gr