Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

O Paul το χταπόδι..."ξαναχτύπησε" και προβλέπει τελικό

Κάμερες live συνδέσεις και internet και "στριμώξαν"


πάλι τον Paul να  προβλέψει ημιτελικό και τελικό !


Η Γερμανία θα νικήσει στον ημιτελικό και η Ισπανία


θα νικήσει στον τελικό της Ολλανδία....


Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας αποκάλυψε ο 


Paul,αν βγεί  over, under ή  goal goal.......


ούτε καν ποιός θα σκοράρει  !


Δεν πειράζει......αλλά μάλλον  θα ήθελε παραπάνω μεζέ για "λάδωμα" !!!!

H Tζένιφερ Λόπεζ τελικά ακύρωσε την εμφάνισή της στα κατεχόμενα

Μετά από έντονες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, ακύρωσε η Τζένιφερ Λοπεζ τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο καθώς και....

λόγω παρεμβάσεων στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου, η διάσημη Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη και τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η Λόπεζ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

 Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρεται ότι «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

troktiko.blogspot.com