Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ακόμα ψάχνουν χρήματα για την επιδότηση ενοικίου στον ΟΕΚ

Ανησυχία στους δικαιούχους από τις μεγάλες καθυστερήσεις για την υπογραφή της εγκλυκλίου για την επιδότηση ενοικίου του 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο ΟΕΚ αναζητεί εναγωνίως τα χρήματα, ενώ την ίδια ώρα η έλλειψη πληροφόρησης φουντώνει τις φήμες οτι ενδεχομένως και να μην δοθεί καθόλου αν δεν εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια.

Πάντως από τον ΟΕΚ διαβεβαιώνουν οτι στόχος είναι οι δικαιούχοι να πάρουν την επιδότηση ενοικίου και το 2011, όμως είναι σίγουρο οτι ο αριθμός θα μειωθεί αφού θα αλλάξουν τα εισοδηματικά κριτήρια για να το πάρουν όπως λένε αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σημειώνεται οτι πέρυσι τέτοια τέτοια εποχή είχε ήδη εκδοθεί η εγκύκλιος για το ποιοί το διακιούνται. Οι αιτήσεις συνήθως υποβάλλονται έως το τέλος Νοεμβρίου.

ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ - ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ TROKTIKO


Η google απαγόρευσε να δοθούν τα ip του troktikou

Μια Ελληνική δικαστική απόφαση - βόμβα δικαιώνει την google και το troktiko αλλά και πλέον όλα τα blogs που με το δεδικασμένο δεν μπορούν να δίνουν την ip τους για...ψύλου πήδημα.


Το δικαστήριο μετά από ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά της google (κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα και ήταν τεράστια γκάφα του αφού δημιούργησε δεδικασμένο και για τις αρχές) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να δοθούν οι ip των ανθρώπων που είναι στο troktiko για να γίνει άρση απορρήτου για το αδίκημα της εξύβρισης ή της δυσφήμησης.

Η google στο δικαστήριο υποστήριξε τις θέσεις του troktikou που ουσιαστικά δεν είχαν να κάνουν με το blog αλλά με την ελευθερία της έκφρασης και της διαδραστικότητας του μέσου.

Έτσι το δικαστήριο ΟΡΘΑ απέρριψε το αίτημα του Τριανταφυλλόπουλου να πάρει τις ip αλλά και απέρριψε το παράλογο αίτημα του να μην ξαναναφερθούμε στο όνομα του.

Αυτή και ...

μόνο η απόφαση είναι τεράστιας σπουδαιότητας για την χώρα μας που αν με δικαστική απόφαση έδινε τις Ip κάποιων bloggers τότε θα υπαγόμασταν στις τριτοκοσμικές χώρες.

Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να ζητάει να απαντήσει από το blog ή να ζητήσει να κατέβει η ανάρτηση που τον αφορά αν αυτή έχει υβριστικό περιεχόμενο. Αλλά μέχρι εκεί.
Και όπου υπάρχει συνεννόηση λύνονται οι παρεξηγήσεις όμως στην προκειμένη ο Μάκης χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε αφού πρώτα πήρε τους υπουργούς τηλέφωνα να συλλάβουν κάποιους ανθρώπους, μετά έκανε μήνυση και έφοδο με αυτόφωρο στο σπίτι δημοσιογράφου, αργότερα απείλησε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με ...ραβασάκια, μετά πήγε την google στα δικαστήρια και τα ΈΧΑΣΕ ΟΛΑ!!!

Αν ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τότε εμείς τι να κάνουμε;

Υ.Γ: Έτσι και αλλιώς η google δεν δίνει ip ούτε οι εταιρείες γιατί θα εκτεθούν αλλά ο Μάκης ήθελε να το πάει μέχρι τον...Άρειο Πάγο.

troktiko.blogspot.com