Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

O Paul το χταπόδι...προβλέπει


ΙΣΠΑΝΙΑ φυσικά !!

Μέχρι τώρα έχει πέσει διάνα σε όλες τις προβλέψεις

Τετάρτη θα ξέρουμε και μακάρι να περάσει η Ισπανία.....δεν την πολυπάμε την Γερμανία !

Στο Γερμανία - Αργεντινή πονέσαν τα μάτια μας....πολύ κουραστικοί είναι αυτοί οι Γερμανοί !

ΠαραλίγοΘερμό αεροναυτικό επεισόδιο με τους Τούρκους σε αποστολή έρευνας-διάσωσης στους Καλόγερους

Σκηνικό κρίσης πήγε να δημιουργηθεί στην περιοχή των νήσων Καλόγερων στο Βόρειο Αιγαίο (δυτικά της Χίου), όταν κατά την εκτέλεση αποστολής έρευνας-διάσωσης (είχε προσαράξει εμπορικό σκάφος επάνω στις βραχονησίδες, υποτίθεται αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής) από ελληνικά σκάφη και ελικόπτερα, η τουρκική φρεγάτα TCG F-503 Beykoz, προσπάθησε να παρεμβληθεί στα ελληνικά σκάφη...


Τουρκικά μαχητικά περιπολούσαν επάνω από την φρεγάτα ανεβάζοντας το "θερμόμετρο", όπως επίσης και ένα τουρκικό Cougar. Σημειώνεται ότι οι Καλόγεροι βρίσκονται ακριβώς επάνω στον 25ο Μεσημβρινό. Tο όλο σκηνικό "χόντραινε" αφού στην περιοχή έσπευδε η ελλληνική φρεγάτα F-455 "Σαλαμίς".

Τελικά το τουρκικό σκάφος απομακρύνθηκε πριν λίγα λεπτά και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην περιοχή τέσσερα ελληνικά ελικόπτερα. Τώρα βρίσκεται σε απόσταση 6,5 ν.μ. νοτιοδυτικά της Χίου.

Από το ΓΕΕΘΑ μόλις στις 16.30 ανακοινώθηκε το επεισόδιο και είναι σαφές ότι αν δεν υπήρχε η αποκάλυψη από το defencenet.gr μπορεί και να μην το ανακοίνωναν καθόλου, όπως έχουν προσπαθήσει να κάνουν και στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τα αεροναυτικά επείσόδοα την παραμονή της επίσκεψης Ερντογάν.

Η συμπεριφορά των Τούρκων δείχνει ότι είναι έτοιμοι να προκαλέσουν "θερμή" κρίση και αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα από τους Έλληνες επιτελείς. Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σήμα "μαϊμού" από την "άλλη πλευρά του λόφου" που ήθελε να δοκιμάσει αντιδράσεις. Άλλωστε τόσο μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων σε ένα σημείο δεν είναι καθόλου συνηθσμένη.

http://www.defencenet.gr/

Η συνέντευξη του Μπερέτα: "Θα είμαστε έτοιμοι"


 Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Μπερέτα:
Για τον τραυματισμό του Λίνο: "Ο τραυματισμός του Λίνο θα μας στοιχίσει. Αυτήν την στιγμή δοκιμάζουμε τον Σαβίνι στα αριστερά, αφού ξέρει την θέση. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Λίνο και σε λίγες μέρες να ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν το υπολογίζεις, ενώ αντίθετα τις απουσίες των διεθνών τις ξέρεις και τις προγραμματίζεις. Είναι καλό που δεν υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, σε σχέση με πέρσι".
Για την αποστολή στην Γερμανία: "Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ο Σταφυλίδης θα κάνει μαγνητική, αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει να μας ακολουθήσει στην Γερμανία και περιμένουμε την γνωμάτευση των γιατρών για τον Λίνο. Μετά θα βγάλουμε την αποστολή για το Μπρουκενάου. Αυτήν την στιγμή έχουμε ρόστερ 25 παικτών. Πολλούς νέους που θα παίξουν στην δεύτερη ομάδα. Στην Γερμανία θα δούμε τους παίκτες και θα αποφασίσουμε για το ρόστερ. Εκεί, θα έρθουν και οι τρεις διεθνείς που έλειπαν από τις πρώτες προπονήσεις. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να γυρίσουν και να κάνουν προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα. Από την στιγμή που θα είναι πλήρες το ρόστερ, θα δούμε, πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση ποιοι θα μείνουν στην Γερμανία και ποιοι όχι".
Για την απόκτηση αριστερού μπακ: "Αξιολογώ τους παίκτες κάθε μέρα. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λίνο θα μας κάνει να ψάξουμε για παίκτη. Νομίζω, ότι εκεί θα πρέπει να ενισχυθούμε."
Για την απόκτηση του Φρανκ Ζουέλα: "Τον Ζουέλα τον γνωρίζω. Τον έχω δει σε πολλούς αγώνες. Θα τον χρησιμοποιήσω στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σαβίνι θα πάει αριστερά, λόγω του τραυματισμού του Λίνο, αφού μέχρι να γυρίσουν οι διεθνείς χρειάζομαι έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό."
Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: "Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους μας. Οι δύο από τις πέντε παίζουν σε αγώνες των πρωταθλημάτων τους, άρα είναι εύκολη η συλλογή πληροφοριών. Κάθε μέρα μαζεύουμε πληροφορίες από όλες τις ομάδες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτούς τους αγώνες. Είναι και οι πέντε πολύ καλές ομάδες. Η Ζενίτ με την Ντιναμό έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από εμάς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θα είναι σίγουρα πιο έτοιμες από εμάς. Καλό θα ήταν να τις αποφύγουμε για αυτόν τον λόγο. Οι άλλες θα ξεκινήσουν την ίδια εποχή με εμάς και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα παίξει η δικιά μας ομάδα".
Για το αν η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προλάβει να είναι έτοιμη: "Στην Ιταλία έχουμε συνηθίσει να κάνουμε προετοιμασία από νωρίς. Ο χρόνος που είναι διαθέσιμος πιστεύω ότι είναι αρκετός για να είναι η ομάδα έτοιμη στην αρχή της σεζόν. Ανεβάσαμε στροφές από την πρώτη κιόλας προπόνηση, για να είμαστε έτοιμη για τα ευρωπαϊκά ματς. Άλλωστε, μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα θα σταματήσει λόγω Εθνικής. Εκεί θα χρειαστεί να φορτσάρουμε και πάλι για να μείνουμε σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας".
Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας σε σχέση με τις μεταγραφές:"Δεν είναι δουλεία μου τα οικονομικά της ομάδας. Υπάρχουν αρμόδιοι που μπορούν να σας μιλήσουν για τέτοια θέματα. Η δικιά μου δουλειά είναι να δουλεύω μέσα στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Με τη διοίκηση θα αξιολογήσουμε όλους τους παίκτες και άμα κρίνουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποια θέση θα αποκτηθεί παίκτης".
Για το πως θα αγωνίζεται η ομάδα: "Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας θα μοιάζει με τον περσινό. μπορεί να παίξουμε με δύο στο κέντρο και έναν καθαρό επιθετικό ή με έναν στο κέντρο και δύο καθαρούς επιθετικούς. Αυτό θα αποφασίζεται την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον αντίπαλο. Ο τρόπος θα είναι παρόμοιος με τον περσινό".

O Christiano Ronaldo έγινε μπαμπάς


....και πρόλαβε να μας το ανακοινώσει στο facebook του το παλικάρι μας !!

καλά είναι γνωστό ότι συνέχεια τον γυροφέρνουν τσούπρες για ξεπέτες...

αλλά  αυτό μας ήρθε λίγο απότομα βρε Κριστιάνο !

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτει.....ούτε καν το ονομα της μητέρας  του

παιδιού του (που θα είναι αγόρι)....

Θα το μεγαλώσει μόνος του λέει

Διορισμοί Εξειδικευμένων "επιστημόνων" κομματόσκυλων στην ΑΓΡΟΓΗ

....κτά τον κ. Πάγκαλο η “ΑΓΡΟΓΗ” ιδρύθηκε το 1998 γιά τον αναδασμό και από το 1998 ώς το 2009 είχε 73 υπαλλήλους.

Παραμονές εκλογών έρχεται ο κ.Χατζηγάκης και κάνει μιά προκήρυξη η οποία διαρκεί ένα 

Σαββατοκύριακο, τον Αύγουστο του 2009 ενώ υπάρχουν διακοπές και προσλαμβάνει εξειδικευμένους 

επιστήμονες γιά την “υλοποίηση της ψηφιοποίησης των αγροτεμαχίων γιά το ολοκληρωμένο σύστημα 

διαχείρισης των ενισχύσεων” Σας λέω τώρα από τα βιογραφικά τους, ποιοί είναι αυτοί οι 269 

εξειδικευμένοι, τους οποίους προτίθεμαι να απολύσω χωρίς καμιά συζήτηση.

 Γυμναστές και γυμνάστριες, φιλόλογοι, οικονομολόγοι, ανθρωπολόγοι, ένας ναυπηγός, τεχνολόγοι τροφίμων, κοσμετολόγοι (είναι αυτοί που ασχολούνται με τα καλλυντικά), μακιγιέρ, δασοπόνοι, τουριστικά επαγγέλματα, δεκάδες απόφοιτοι Λυκείου, δεκάδες φοιτητές κι ένας ιδιοκτήτης μπαρ στα Τρίκαλα”.