Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αργεντινή - Γερμανία 0-4

Πωνέσαν τα ματάκια μας και τα αυτάκια μας.....

Οι Γερμανοί αιφνιδιάσαν απο το 3' με γκόλ του Μίλερ και γενικά παίζανε κατενάτσιο με αποτέλεσμα οι Αργεντινοί να είναι συνεχώς εκγλωβισμένοι και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους !

Μετά το 65' φάνηκε και η κούραση των Αργεντινών....τους οποίους ο Μαραντόνα δεν θέλησε να ξεκουράσει και η μοναδική αλλαγή που έκανε, ήταν να βγάλει τον ντιΜαρία τον μόνο που ήταν απειλητικός για την Γερμανία και να βάλει έναν πιτσιρίκο.

Μετά το 68' η  Γερμανία σαν σε προπόνηση έβαλε και τα υπόλοιπα 3 γκόλ !

Για να δούμε ο Πώλ το χταπόδι τι θα προσβλέψει για το Ισπανία-Παραγουάη ?

Με 28,5 χρόνια εργασίας στη σύνταξη οι υπάλληλοι της Βουλής – Με 8 χρόνια θητείας οι βουλευτές

Οι 1.500 και πλέον εργαζόμενοι στη Βουλή θα συνεχίσουν να συνταξιοδοτούνται αυτομάτως με τη συμπλήρωση 28,5 ετών εργασίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

 Δηλαδή συνταξιοδοτούνται σχεδόν επτά χρόνια νωρίτερα από τους ασφαλισμένους οι οποίοι ίσα ίσα προλαβαίνουν εφέτος να συμπληρώσουν την 35ετία και 12 έτη νωρίτερα από τους μελλοντικούς συνταξιούχους, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν 40 έτη ασφάλισης.

Να σημειωθεί ότι η σύνταξή τους δεν επηρεάζεται και δεν μειώνεεται από τις γενικές αλλαγές υπολογισμού των συντάξεων, αφού το ποσοστό αναπλήρωσης ειναι 100% των αποδοχών τους..

Πάντως ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος  αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης για τους υπαλλήλους της Βουλής.

"Για λόγους ίσης μεταχείρισης αναφέρεται ρητά ότι και για τους υπαλλήλους της Βουλής θα ισχύουν οι ίδιες διατάξεις όπως και για τους άλλους υπαλλήλους" δήλωσε ο κ. Πετσάλνικος.

Όσο για τους ίδιους τους βουλευτές, εκείνοι θα εξακολουθούν να συνταξιοδοτούνται μετά από οκτώ χρόνια θητείας χωρίς να θίγεται η δεύτερη σύνταξη που παίρνουν από την κύρια απασχόλησή τους.

.....άντε εις ανώτερα !!!

Zoυέλα για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ δανεικός

Ο δικέφαλος του βορρά συμφώνησε με την Κούμπαν για τον δανεισμό του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού, ενώ τα έχει βρει και με τον παίκτη.


Ο Φρανκ Ζουέλα είχε πάρει πέρυσι μεταγραφή από την Ξάνθη στην ρώσικη Κούμπαν Κράσνονταρ έναντι 1 εκατ. ευρώ. και τον περασμένο Μάρτιο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλάνι Βλαντικαυκάζ, στην οποία είχε έξι συμμετοχές. Ο Αγκολέζος επέστρεψε στην Κούμπαν, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2011.
 
Επίσης ο Ζουέλα δεν θα πιάσει θέση ξένου καθώς είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, ενώ οι απολαβές του από τον ΠΑΟΚ θα φτάσουν τις 300.000 ευρώ.