Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ανοίγει ο δρόμος για τον έλεγχο περιουσιακών στοιχείων πολιτικών

ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΤΙΑ

Ένα βήμα πιο κοντά στον αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί, υφυπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και γενικοί γραμματείς στα υπουργεία που υπέγραψαν συμβάσεις με την εταιρεία Siemens κατά την τελευταία 20εταία...

...Ο πρόεδρος της Βουλής, στα χέρια του οποίου έφτασε η επιστολής από την εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens, απέστειλε έγγραφο προς τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σωτήρη Λύτρα, την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών της Βουλής και την επιτροπή ελέγχου του Αρείου Πάγου για να διενεργήσουν την έρευνα.

Αλλά βρε παιδιά, τα πόθεν έσχες των βουλευτών που στο καλό είναι; Αυτά ποιος τα κοίταζε 20 χρόνια; Μήπως τα "κοίταζαν" αυτοί που θα ερευνήσουν και τώρα; Γιατί έτσι δεν κάνουμε δουλίτσα...

LOST CHILD Θερμη Παράκληση Για Βοήθεια - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 
Παιδάκι εξαφανίστηκε εχτές το απόγευμα από 



το σπίτι του στην Αθήνα. 


Το όνομα του είναι


 Γιώργος Μεσσήνης


 και είναι έντεκα χρονών 
 
 
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.....



ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ


ΜΕ :


  Θεόδωρο Μεσσήνη 
Μηχανικός Συστημάτων
FIBER Systems & Networks ΑΕ
ΑΓ. Γλυκερίας 17
111 47 Γαλάτσι
Τηλ.: 210 21.37.500
, 210- 210-7780488
Fax:  210 21.37.537
GSM: +30693703404
e-mail:
messinis@fiber.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Αποκλεισμός της Βασιλίσσης Όλγας σήμερα από εργαζόμενους και μαθητές της Σχολής Τυφλών

Αποκλεισμός της Βασιλίσσης Όλγας από εργαζόμενους και μαθητές της Σχολής Τυφλών 




Την οδό Βασιλίσσης Όλγας απέκλεισαν, από τις 10.30-11.00 το πρωί και από τις 12.30-12.45 το μεσημέρι, εργαζόμενοι και μαθητές της Σχολής Τυφλών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ελλιπή χρηματοδότηση με...






συνέπεια να κινδυνεύει να κλείσει η Σχολή. Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν και το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης με αποκλεισμό των διοδίων Μαλγάρων.


troktiko.blogpsot.com

Παγώνουν τελικά τα τιμολόγια της ΔΕΗ ?

Μειώσεις στο ρεύμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αύξηση του...


τέλους ΑΠΕ η οποία δεν ισχύει για τους οικιακούς καταναλωτές, αλλά και πάγωμα των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας για τους οικιακούς χρήστες ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.




Tα νέα μέτρα για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις

Πολύ σκληρά μέτρα θα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους καθώς φαίνεται ότι θα μαθαίνουν την τελευταία στιγμή ότι απολύονται ενώ θα παίρνουν και τα μισά χρήματα ως αποζημίωση.


Παράλληλα απελευθερώνεται το ποσοστό απολύσεων σε επιχειρήσεις που απασχολούν ως 30 άτομα, ενώ θα επιτρέπονται πέντε απολύσεις το μήνα για επιχειρήσεις ως 150 άτομα.
Αν εξαιρέσει κανείς τους εργαζόμενους που απολύονται έχοντας κλείσει μόνο ένα χρόνο στη δουλειά και παίρνουν ως αποζημίωση ένα μηνιάτικο, όλες οι άλλες αποζημιώσεις πέφτουν στο μισό.

Οι νέες αποζημιώσεις:

Έτη                  Νέα αποζημίωση
1-4                      1 μισθός
4-6                      1,5 μισθός
6-8                      2 μισθοί
8-10                    2,5 μισθοί
10                       3 μισθοί
11                       3,5 μισθοί
12                       4 μισθοί

Μέχρι και τη συμπλήρωση 28 έτών για κάθε έτος προβλέπεται αύξη της αποζημίωσης κατά 50% του μισθού ενώ μέχρι σήμερα για κάθε έτος προβλεπόταν ένας μισθός επιπλέον. Η ανώτερη αποζημίωση ήταν μέχρι σήμερα 24 μισθοί αποζημίωση ενώ πλέον η ανώτερη αποζημίωση θα είναι 12 μισθοί για εργασία 28 ετών! 

....και όλα αυτά για το καλό μας !!!

Τα βουντού του Ρεχάγκελ

Οι οιωνοί είναι καλοί για την Εθνική μας ομάδα, αφού λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ ο κεντρικός αμυντικός της Ν. Κορέας, Τσου εμφάνισε σημάδια ιλαράς και η ανησυχία για μετάδοση του ιού είναι έντονη.

Αν και οι Νοτιοκορεάτες είδαν τους δύο κορυφαίους πάικτες τους τον Παρκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Παρκ της Μονακό να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα, εντούτοις ένα ξαφνικό πρόβλημα του αμυντικού Τσού ήρθε να ταράξει για τα καλά τα νερά.

Τα σημάδια ιλαράς που εμφάνισε θέτουν εν αμφιβόλω την δική του συμμετοχή στο ματς, αλλά το κυριότερο είναι ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για μετάδοση του ιού.

Ο παίκτης θα μπει σε καραντίνα έτσι ώστε να προφυλαχθούν οι υπόλοιποι παίκτες.

Πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να κάνουν σκέψεις για επανάληψη του θριάμβου της Πορτογαλίας, αφού οι οιωνοί είναι καλοί...