Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αναβρασμός στον Ηρακλή....μηχανοκίνητη πορεία τώρα

Πριν απο λίγη ώρα τελείωσε η συνέλευση στο Ιβανώφιο  με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής.....

με λίγα λόγια να δηλώνει και ανοικτά, ότι αυτοί στην ΕΠΑΕ προσπαθούν να τους ρίξουν κατηγορία,

και να τους βάζουν συνέχεια εμπόδια για την αδειοδότηση !

Ο πρόεδρος μάλιστα της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε ότι ...... τους παρουσιάσαν ακόμα και πλαστό

εγγραφο της Βολκσμπρουκ ότι ο Ντιέ δεν έχει πληρωθεί !!!!!!!!!

Συγχαρητήρια για το ποιό βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης !!!

Οι  φίλαθλοι του Ηρακλή κατεβαίνουν τώρα προς την Καμάρα σε πορεία !!!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση η υπαναχώρηση του ΟΠΑΠ"

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του ήταν εκνευρισμένοι με την απόφαση του ΟΠΑΠ να «κόψει» τη χορηγία για τα έργα στη Τούμπα μετά τα έκτροπα στη Λαμία. 


Μετά από διεξοδική συζήτηση για τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, το δ.σ. της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην εκτέλεση των έργων στο γήπεδο, με το κόστος να βαρύνει την ίδια την εταιρεία. 


Είναι προφανές ότι μια από τις βασικές πηγές εσόδων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των έργων στη Τούμπα, είναι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα με ικανοποιητικούς ρυθμούς (πουλήθηκαν 301 κάρτες).



Μετά το άτυπο δ.σ. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι θα αναλάβει η ίδια το κόστος εκτέλεσης των έργων στο γήπεδο, 


εκφράζοντας παράλληλα την «οργή και αγανάκτησή της για την υπαναχώρηση του ΟΠΑΠ», τον οποίο καλεί να «κόψει» όλες τις κρατικές χορηγίες στις ομάδες των οποίων οι οπαδοί έκαναν επεισόδια, επιδυκνείοντας την ίδια ευαισθησία που έδειξε και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Αυγά,Καφέδες και Γιουχάρισμα για την κ.Διαμαντοπούλου

"για τα κενά δεν φταίνε οι πολιτικοί αλλά φταίει το πολιτικό


 και θεσμικό σύστημα"

μας λέει η κ.Διαμαντοπούλου....

Τους βρίζεις και αυτοί χαμογελάνε


Δεν εχουν τύχη Ελλάδα και Γαλλία λέει ο Πλατινί


Την πεποίθηση ότι η Εθνική Ελλάδας δεν μπορεί να ξανακάνει την υπέρβαση και να επαναλάβει το θαύμα του 2004, εξέφρασε ο Μισέλ Πλατινί, στο περιθώριο συνομιλιών που είχε με εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου, πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη, στις 21 Μαΐου. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της UEFA, σε δηλώσεις του στο περιοδικό "Εθνοσπόρ", αναφορικά με τις τύχες της ομάδας του Ό

το Ρεχάγκελ,τόνισε ξεκάθαρα: "Καταρχάς, να μην ελπίζετε ότι θα επαναληφθεί το θαύμα του 2004", για να συμπληρώσει: 


"Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο, επίσης είναι λογικό να έχετε προσδοκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα όπως τότε". 

Δεν παράλειψε ωστόσο να παραδεχτεί στη συνέχεια πως το ίδιο πιστεύει για την εθνική ομάδα της Γαλλίας, τονίζοντας: 
"Ναι, δεν πιστεύω ότι έχετε καλή ομάδα, ώστε να διακριθείτε. Ποιος σας είπε όμως ότι η Γαλλία έχει καλή ομάδα; Δεν θεωρώ ότι θα τα πάει καλά". 

Όσον αφορά τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στη διοργάνωση, σημείωσε: 
"Η Ισπανία, που την πιστεύουν πολλοί είναι φαβορί, και φυσικά η Βραζιλία. Επίσης, μην ξεγράφετε την Αγγλία, που έχει πολλές καλές μονάδες και εξαιρετικό προπονητή".



contra.gr


Γιατί ρε Πλατινί ποιός σου είπε ότι εμείς πιστεύουμε ότι θα έχουμε τύχη στο Μουντιάλ ?

Έvταση στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος μπροστά

από το προξενείο του Ισραήλ στην

Κωνσταντινούπολη μόλις έγινε γνωστή η

αιματηρή επίθεση σε διεθνή ύδατα του Ισραήλ

στα πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια προς την

Γάζα. Αρχικά 300 περίπου άτομα κρατώντας

σημαίες της Τουρκίας και της Παλαιστίνης προσπάθησαν να εισβάλουν...

στο προξενείο όμως απωθήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Το πλήθος παραμένει μέχρις στιγμής στον χώρο



aftoiasis.wordpress.com

Επιτέθηκαν στo στόλο που μετέφερε εφόδια στη Γάζα - Υπό κατάληψη και ελληνικό πλοίο

Στο διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Λωρίδα της Γάζας επιτέθηκαν σήμερα τα ξημερώματα ισραηλινοί καταδρομείς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους δέκα άτομα, ενώ δεκάδες έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και ένας Έλληνας. Υπό κατάληψη βρίσκεται και το...



πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με 34 Έλληνες. Ενεργοποιείται η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ΥΠΕΞ. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία.

Η ισραηλινή τηλεόραση μεταδίδει ότι υπάρχουν 10 νεκροί, οι περισσότεροι εκ των οποίων Τούρκοι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα έξι πλοία του διεθνούς στολίσκου έχουν καταληφθεί από Ισραηλινούς.

Το πρώτο πλοίο που δέχτηκε επίθεση ήταν ένα τουρκικό σκάφος. Η επίθεση έγινε γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα από αέρος με ελικόπτερο και από θαλάσσης από πολεμικά και πλωτά σκάφη του Ισραήλ. Ισραηλινοί κομάντος ανέβηκαν στο σκάφος και ακολούθησαν ένοπλες συμπλοκές.

Σύμφωνα με το ισραηλινό ιδιωτικό δίκτυο τηλεόρασης 10, ανδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού άνοιξαν πυρ μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, προσθέτει το ίδιο δίκτυο. Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και ισραηλινοί στρατιώτες.

Ο διεθνής στολίσκος με 700 ακτιβιστές και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε την Κυριακή με προορισμό την αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας. Το δίκτυο της ισλαμιστικής οργάνωσης προβάλλει εικόνες από ισραηλινούς καταδρομείς που κατεβαίνουν από ελικόπτερο και αντιμετωπίζουν τους ακτιβιστές σε ένα από τα πλοία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρωταθλήτριες Ελλάδας ξανά οι «αμαζόνες» του ΠΑOΚ

Στο «θρόνο» της κατάφερε να διατηρηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ, εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτησή του τίτλου...




...Τα κορίτσια της Κατερίνας Τσιάπανου πέρασαν νικηφόρα από το Βόλο (1-0) και κατάφεραν να κάνουν το 8Χ8 στα πλέι οφ, αποτέλεσμα που της «έχρισε» γι’ ακόμη μία φορά πρωταθλήτριες Ελλάδας. Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 68’ η Τσουκαλά. Οι φιλοξενούμενες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτριες καθώς αποβλήθηκαν οι Αδαμάκη (82’) και Τσελέκογλου (85’).


ΒΟΛΟΣ 2004: Αναστασάκη, Γουγούση(70' Δημητριάδη), Ζήγρα(54' Πελεκούδα), Παπαδοπούλου, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Sarghe, Χατζηλιόντα, Μαλισιώρα, Jovanovic, Dusa.


ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Μουρατίδου, Παντελιάδου(Αδαμάκη 54΄), Σπύρου, Dimitrijevic, Τσουκαλά(84' Κυνοσίδου), Χατζηγιαννίδου, Τσελέκογλου, Βαρδαλή(64' Δημητρίου), Γκατζογιάννη, Τσιάκα.


* Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα τόσο από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα όσο και από τη φιλοξενία.


* Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει στην έδρα του την κατάκτηση του 6ου(5ου στη σειρά) Πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Δράμας και ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα στην Καλλιθέα την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

http://www.gazzetta.gr/