Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Είναι πολλά τα λεφτά......στα πόδια των διεθνών

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενημέρωσε τους διεθνείς ότι θα εισπράξουν το 50% των χρημάτων που θα πάρει η ΕΠΟ από τη FIFA. 57,5 εκ. ευρώ θα πάρει η χώρα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση πρόκρισης στους "16" η κάθε χώρα θα εισπράξει 10 εκ. ευρώ και τα ποσά είναι ακόμη μεγαλύτερα στη συνέχεια. 12 εκ. για τους "8", 15 εκ. για τους "4" και στην κάτοχο του τροπαίου άλλα 20,5 εκ. ευρώ.


Η νικήτρια χώρα θα εισπράξει συνολικά 57.5 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι οι διεθνείς διεκδικούν περισσότερο από 1 εκ. ευρώ ο καθένας...

Βρε Πιλάβιο.....πολύ αισιόδοξος δεν είσαι βρε αγόρι μου ???

Θέλω να πω, τι τους ανακοινώνεις....τι θα πάρουν αν κατακτήσουν το τρόπαιο ???

Ηello........ για το Μουντιάλ μιλάμε !!!

Μπά σε καλό σου

Τρέμε Ipad.......ερχεται το Ipad των φτωχών !!!

Μετά την όχι και τόσο πετυχημένη προσπάθεια για την ανάπτυξη του φορητού των 100 δολαρίων, η οργάνωση OLPC του Νίκολας Νεγκροπόντε ετοιμάζει τώρα την ταμπλέτα των 100 δολαρίων, την οποία προορίζει για αβάκιο των φτωχών.

Η συσκευή θα βασιστεί στον υπολογιστή-ταμπλέτα «Moby» που παρουσίασε φέτος ως πρωτότυπο η αμερικανική Marvell Technology, με την προοπτική να τον διαθέσει κυρίως σε σχολεία και νοσοκομεία.

Η παραγωγή της ταμπλέτας σε μεγάλους αριθμούς θα μπορούσε να κρατήσει το κόστος κάτω από τα 100 δολάρια: «Θέλουμε να δούμε την τιμή να πέφτει, και ο όγκος της παραγωγής είναι το κλειδί γι' αυτό» σχολίασε ο Ελληνοαμερικανός Νίκολας Νεγκροπόντε, ερευνητής του ΜΙΤ και ιδρυτής της OLPC (Ένας Φορητός Ανά Παιδί).

Ο πλαστικός, πράσινος φορητός XO που διαθέτει σήμερα η οργάνωση, σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και η Ουρουγουάη, εξακολουθεί να κοστίζει σχεδόν 200 δολάρια. Και ενώ ο Νεγκροπόντε ήλπιζε ότι μέχρι το 2005 θα είχαν διατεθεί 100 εκατομμύρια τέτοιοι φορητοί, μόνο 2 εκατ. χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Όμως παρόλο που ο φορητός XO δεν διαδόθηκε όσο θα ήθελαν οι δημιουργοί του, πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη διάδοση των φθηνών υπολογιστών netbook.

Η επερχόμενη ταμπλέτα, σε μέγεθος Α4, θα μπορούσε να είναι φθηνότερη από τα netbook χάρη στην απουσία πληκτρολογίου και κινητών εξαρτημάτων.

Η συσκευή πιθανώς θα βασιστεί στο λειτουργικό σύστημα Android της Google και θα έχει οθόνη multi-touch παρόμοια με του iPad της Apple



και η Dana της Eurovision

συγχαρητήρια...


την κάνατε σαν τα μούτρα σας την Εurovision  εφέτος,


μέχρι να ψηφίσουν πιο φυτό θα νικήσει  σήμερα......


εσείς πάρτε μία Dana International την  Diva της Eurovision το 1998 !!!


Viva...







όσο για τον Αλκαίο αν και δεν το πάω....


συγχαρητήρια που πήγε με ελληνικό στίχο !!!