Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Μαραντόνα θέλει μπιντέ στο μπάνιο του

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι αυτός που έχει ίσως την πιο περίεργη απαίτηση. Ζήτησε στο μπάνιο του να υπάρχει οπωσδήποτε μπιντές, κάτι όμως που δεν συνηθίζουν οι Αφρικανοί.


Εντούτοις για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα, ξήλωσαν όλο το μπάνιο και τοποθέτησαν το μπιντέ. Οι απαιτήσεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού ζήτησαν να βαφτούν όλα τα δωμάτια που θα μείνουν οι παίκτες σε άσπρο χρώμα αλλά και 6 play stations...

Οι Βραζιλιάνοι είχαν σαφως λιγότερες απαιτήσεις, αφού το μόνο περίεργο είναι ότι θέλουν η πισίνα να έχει σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς κελσίου...



newsit.gr



Βρύζας: Όλα είναι ανοιχτά με Κόστα


 Σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας μίλησε ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος υπογράμμισε πως όλα είναι ακόμα ανοιχτά στο θέμα του Ζόρζε Κόστα. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως τίποτα δεν είναι βέβαια ακόμα, επισημαίνοντας πως ο 39χρονος τεχνικός είναι...






... ένα από τα άτομα που εξετάζει αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποκαλύπτοντας πως εκείνος ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.


«Εγώ έπεισα τον Σέρτζιο να σταματήσει»


«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή γι' αυτόν, είναι το τέλος της καριέρας του και μάλιστα έγινε με τη δική μας ομάδα τον ΠΑΟΚ. Εγώ ήμουν εκείνος που τον έπεισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Εργάστηκε πολύ καλά αυτούς τους μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μπορώ να τον θεωρώ φίλο μου», είπε αρχικά ο Βρύζας για τον Κονσεϊσάο και πρόσθεσε:


«Είναι μια καριέρα εντελώς διαφορετική από την καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής, αλλά πιστεύω πως έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα πάει πολύ καλά»


«Όλα είναι ανοιχτά»


Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον Ζόρζε Κόστα, υπογραμμίζοντας: «Όχι. Δεν είναι βέβαιο. Είναι ένα από τα άτομα που εξετάζουμε. Θα περιμένουμε να ακούσουμε και τη δική του πλευρά. Είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουμε. Όλα είναι ανοιχτά».


Τέλος, ο Βρύζας ερωτήθηκε και για το αν βρίσκεται κι άλλος Πορτογάλος προπονητής στην λίστα του Δικεφάλου, με την απάντηση του να είναι αρνητική.

http://www.sportdog.gr/

Τα νέα μέτρα του ΔΝΤ για το Ασφαλιστικό..

πάνε δεν πάνε καλά τα οικονομικά του Δημοσίου...


αυτοί έχουν σκοπό να επιβάλλουν τις αλλαγές που θέλουν....


όχι μόνο στο ασφαλιστικό αλλά και στις εργασιακές σχέσεις,


αποκρατικοποιήσεις κ.τ.λ.


Σου λέει αφού δεν τα εφάρμοσες όταν σου τα έλεγε η Ε.Ε.


τώρα θα τα εφαρμόσεις θές δεν θές με την έλευση του ΔΝΤ....


αλλιώς θα σε χρεωκοπήσουμε, ότι θέλουμε εμείς θα κάνεις !!!


Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες....


Τhis is the NEW WORLD ORDER.......baby !!!


Ο Ζόρζε Κόστα πάει στην Ακαδέμικα ?

Ο Ζόρζε Κόστα ζήτησε χθες διορία 24 ωρών για να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας του ΠΑΟΚ, αλλά σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «O’Jogo» αναφέρει πως ο 39χρονος τεχνικός θα είναι σίγουρα ο νέος προπονητής της Ακαδέμικα. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει να αντικαταστήσει τον Αντρέ Βίλας-Μπόας και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Πάντως ο ίδιος ο Ζόρζε Κόστα στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δήλωσε: «Έχω να πάρω μια σημαντική απόφαση για την καριέρα μου. Με ενδιαφέρει μια πρόταση από κάποια ομάδα, με συγκεκριμένο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση, γνωρίζω ότι βγήκε στα προκριματικά του Champions League, όπως γνωρίζω πολλά πράγματα και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο, θα έχω μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σύντομα και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα αποφασίσω για το μέλλον μου», ενώ επιβεβαίωσε πως είχε επαφή με την Ακαδέμικα. 



sport-fm.gr

Toυ Αγίου Πνεύματος

Την ημέρα της Πεντηκοστής η Εκκλησία μας γιορτάζει τα γενέθλιά της. Πεντηκοστή για τον χριστιανισμό σημαίνει τη δωρεά του Αγ. Πνεύματος στον κόσμο και την ίδρυση της Εκκλησίας.


Το Πνεύμα που υπόσχεται ο Χριστός στον κόσμο και έρχεται την ημέρα της Πεντηκοστής, για να παραμείνει ο καθοδηγητής της Εκκλησίας, είναι «ύδωρ ζων» που ξεδιψά ... 
τον άνθρωπο και του προσφέρει τη ζωή.


Τι είναι όμως το Άγ. Πνεύμα;


Πως μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την παρουσία του και τα δώρα του;


Το Άγ. Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγ. Τριάδος, δεν είναι υπόθεση θεολογικών στοχασμών αλλά υποκείμενο ζωής. Είναι ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός. Είναι ζωή και ζωοποιούν. Είναι πηγή αγαθότητος


Πέρα λοιπόν από τις δογματικές διατυπώσεις που για πολλούς είναι άγνωστες και απρόσιτες, βρίσκεται η ζωοποιός ενέργεια του Αγ. Πνεύματος, αφού μέσα στην ατμόσφαιρα των δωρεών του κινούμαστε, αναπνέουμε και ζούμε.


Το Πνεύμα είναι η σφραγίδα που ξεχωρίζει τον χριστιανό από τον μη χριστιανό. Είναι η εγγύηση του Θεού για ένα καλύτερο μέλλον για κάθε πιστό, αφού είναι ο πρώτος καρπός και η πρόγευση των αιωνίων αγαθών.


Ο Απόστολος Παύλος απαριθμώντας τους καρπούς του Πνεύματος στην προς Γαλάτας Επιστολή του γράφει: «ὁ καρπός τοῦ πνεύματος ἐστίν ἀγάπη, χαρά, εἰρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, ἀγαθοσύνη, πίστις, πραότης,ἐγκράτεια».


Αυτά αποτελούν την σφραγίδα του χριστιανού, τα γνωρίσματα του χριστιανού ανθρώπου, τα χαρακτηριστικά της Βασιλείας του Θεού.


Συνεπώς το Άγ. Πνεύμα δεν είναι θεωρία, αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι η καινούργια ζωή που προσφέρει ο χριστιανισμός στην ανθρωπότητα. Και αυτή η καινούργια ζωή χαρακτηρίζεται όχι από μίσος που σκοτώνει, αλλά από αγάπη που εξυψώνει το ανθρώπινο πρόσωπο. Όχι από το φόβο της μελλούσης τιμωρίας, αλλά από τη χαρά της λυτρώσεως. Από ειρήνη προς τον Θεό και τους ανθρώπους. Από μακροθυμία απέναντι στις αδυναμίες και τις προσβολές των συνανθρώπων μας. Από αγαθοσύνη και θετική στάση στους αδελφούς μας. Από την πίστη στο λυτρωτικό έργο του Χριστού που ολοκληρώνεται με την Ανάσταση Του. Από την πραότητα και την εγκράτεια που ολοκληρώνουν την εικόνα του χριστιανού που ζει εν Χριστώ, που ζει μέσα στα μυστήρια της Εκκλησίας και παράγει καρπούς του Αγ. Πνεύματος.


Όπου κυριαρχεί το Πνεύμα του Θεού με τις παραπάνω εκδηλώσεις, εκεί υπάρχει και η πραγματική ελευθερία. Ελευθερία από το νεκρό τύπο του νόμου- τυπολατρία-, από την φθορά και τον θάνατο.


Η ελευθερία του Πνεύματος είναι ζωή, «ύδωρ ζων» που προσφέρεται δωρεάν και κατά χάρη στον άνθρωπο που διψάει και επιθυμεί την αληθινή ζωή.




http://agiabarbarapatras.blogspot.com/

Ξέφρενο φαγοπότι στα νοσοκομεία...

απο το 2005 εώς το  2009 ξεφύγαν τα πράγματα στον χώρο της Υγείας

και τα νοσοκομεία !