Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ξεκαιάρισε για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ !

Ο ΠΑΟΚ είναι στους αδύνατους και  οι πέντε "ισχυροί" υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ


 στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι: 


Ζενίτ, Άγιαξ, Φερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα.




Δύσκολα τα πράγματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις !!!


Το θέμα του προπονητή δεν με απασχολεί καθόλου.....


γιατί απο πίσω υπάρχει μία δυνατή διοίκηση η οποία θα κάνει


το καλύτερο δυνατό και υπάρχει προγραμματισμός !!!

Παραιτήθηκε η Γκερέκου λόγω φοροδιαφυγής 5,5 εκ.του Βοσκόπουλου

Το φάγανε το κορίτσι απο το πρωί.....παραιτήσου και παραιτήσου !!!


H Ελευθεροτυπία έκανε την αρχή το πρωί......και το troktiko την καταξέσκισε


αυτήν και τον Βοσκόπουλο !!!


.....και σίγουρα παίζονται άλλα συμφέροντα απο πίσω !!!


Αν έχεις τα ΜΜΕ απο πίσω μπορείς να ρίξεις Υπουργούς και κυβερνήσεις !!!


Aύριο του Σάντος....

Αύριο θα ξέρουμε τι θα κάνει και τι αποφάσισε ο Σάντος.....


θα τα "ξεράσει" όλα αύριο !!!


Θα γίνει Συνέντευξη Τύπου αύριο στις 12:30 και εκεί όπως είπανε...


θα ανακοινώσει τι αποφάσισε να κάνει !!!!!!


Εγώ δεν σας λέω τίποτα.....


το προπονητικό τήμ  θα μείνει το ίδιο,


και ο προπονητής θα έχει την ίδια φιλοσοφία !!!


...και ο Θεός Βοηθός !!!


Στην τελική που ξέρεις....μπορεί να φύγει για λίγο όπως ο Ζαγόρ και μετά 


να ξαναγυρίσει, είναι τρελοί εκεί στην ΠΑΕ 


ή το πιο πιθανό να πάει στην Εθνική  !!!

Για την Ιωάννα μαζευτήκαν 3.749 ευρώ μέχρι στιγμής....




"Πριν από λίγες ημέρες το ιστολόγιο troktiko αναδημοσίευσε την έκκληση για βοήθεια μίας νεαρής κοπέλας η οποία πάσχει από σπαστική τετραπάρεση.

Ήρθαμε σε επικοινωνία με την Ιωάννα και ζητήσαμε την έγκρισή της για να προχωρήσουμε σε μία σειρά από ενέργειες οι οποίες έχουν ως στόχο τη συγκέντρωση ορισμένου χρηματικού ποσού. 




Με τα χρήματα αυτά η Ιωάννα θα μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία που άρχισε το 2008 σε ιδιωτική κλινική στη Μόσχα. 

Πρώτη μας...

κίνηση ήταν η δημιουργία ιστολογίου με την ονομασία helpioanna.blogspot.com


Δημιουργήσαμε επίσης μία ομάδα (group) στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook.com με τίτλο «Για την Ιωάννα».

Αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνει ευρέως γνωστό το πρόβλημα της Ιωάννας και για το λόγο αυτό ζητούμε τη δική σας στήριξη. Διαθέτουμε αρκετά έγγραφα, τα οποία μας έχει δώσει η Ιωάννα και αποδεικνύουν ότι η ανάγκη της είναι πραγματική.

Ποια είναι η Ιωάννα;
Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1983 στην Αλβανία. Είναι Βορειοηπειρώτισσα. Από το 1990 κατοικεί στην Αθήνα. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μιλάει 4 γλώσσες. Ιατρικά λάθη στη διάρκεια του τοκετού της μητέρας της είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών βλαβών στο νευρικό σύστημα της Ιωάννας. Λίγα χρόνια αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από σπαστική τετραπέραση. Μοναδική της ελπίδα πλέον είναι μία πειραματική μέθοδος θεραπείας μέσω βλαστοκυττάρων.

Τραπεζικός λογαριασμός

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5032 040480 151. Δικαιούχος εμφανίζεται το όνομα Εγιόνα Σπιράκο, δηλαδή το όνομα της Ιωάννας όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριό της.

 Η Ιωάννα χρειάζεται 12.080 ευρώ για τα νοσήλια της κλινικής στη Μόσχα και περίπου 6.000 ευρώ για την αγορά των εισιτηρίων και την κάλυψη άλλων τρεχουσών αναγκών. Τα επιπλέον χρήματα που θα συγκεντρωθούν, έπειτα από απόφαση της Ιωάννας, θα διατεθούν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός»."

updated: To γκρουπ στο facebook που δημιουργήθηκε γι'αυτόν
τον σκοπό είναι "για την Ιωάννα"

...και έχουνε μαζευτεί μέχρι στιγμής 3.749 ευρώ και η Ιώαννα
ετοιμάζεται να πάει στην Μόσχα για μία συνεδρία...

Zέτα Μακρυπούλια....

πάντα τα σπάει και ότι κάνει μέχρι τώρα το κάνει καλά....


απίστευτη.....


Απ'την άλλη αν και δεν γουστάρω να ασχολούμαι με κουτσομπολίστικα 


και παπαριές, για την Ζέτα και μόνο για την Ζέτα....κάνουμε εξαίρεση !!!


"Εννοείται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε κατά διάννοια", δήλωσε η Ζέτα στην κάμερα του Star αφήνοντας αιχμές για όσους δίνουν συνέχεια σε αυτές τις φήμες. "Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω παραπάνω, τελεία". 


Οχι κύριε δεν τραβιέται με τον Μενεγάκο.....


μόλις χώρισε




Στην φυλακή θα μπαίνουν όσοι δεν εκδίδουν αποδείξεις !!!

Από πρώτη Ιουνίου εκτός από τα λουκέτα στα καταστήματα που δεν εκδίδουν αποδείξεις έρχονται ακόμη και χειροπέδες για τους ιδιοκτήτες


Αγριεύουν τα πράγματα για πράγματα για τους φοροφυγάδες. Τα συνεργία του Υπουργείου και οι εφοριακοί παίρνουν τους δρόμους και κάνουν πόρτα πόρτα ελέγχους.

Όταν προκύψουν παραβάσεις μπαίνουν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα οι νέες διατάξεις του Νόμου. Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο μηνών προβλέπεται για όσους δεν εκδίδουν απόδειξη, ενώ οι παραβάτες θα χάνουν και το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα γίνονται διασταυρώσεις στοιχείων και όπου εντοπίζεται φοροδιαφυγή μπαίνει λουκέτο ως και έξι μήνες στο κατάστημα ή την επιχείρηση.

Πέθανε ο Ronnie James Dio στα 67 του !!!


Ronnie James Dio Dies at 67

Ronnie James DioChiaki Nozu/WireImage
A metal legend has fallen.

Ronnie James Dio, former frontman of Black Sabbath and his own band Dio, died today from stomach cancer. He was 67.

His wife, Wendy, posted the sad news on his website: "Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever."
Wendy announced that her husband was diagnosed with stomach cancer on November 25, 2009, and he underwent at least seven rounds of chemo to battle the disease. His band, Heaven and Hell, cancelled their summer tour on May 4 because of his condition.
Born Ronald James Padavona, Dio performed with the bands Testament of Apollo, Elf and Rainbow before joining Black Sabbath in 1979 after Ozzy Osbourne left. He was inducted into the Hollywood Rock Walk of Fame on January 17, 2007.


Read more: http://uk.eonline.com/uberblog/b181252_ronnie_james_dio_dies_67.html#ixzz0o8IWBKMN

Μεγάλη μορφή του Ροκ και Μέταλ....μεγάλωσε γενιές και  γενιές με τα τραγούδια....

Τον νίκησε όμως ο καρκίνος του στομάχου που είχε διαγνωσθεί απο τον Νοέμβριο του 2009

Καλό ταξίδι Ronnie....

24ωρη απεργία την Δευτέρα 17 Μαΐου, χωρίς Δελτία και Ειδήσεις οι Ιδιωτικοί σταθμοί

24ωρη απεργία της ενωσης τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης. Απέτυχαν οι πιέσεις να μεταφερθεί η απεργία την Πέμπτη.

Είναι γνωστό ότι οι τεχνικοί στην Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και στην Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος είχαν αποφασίσει τη Δευτέρα 17 Μαΐου να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία στους εθνικής εμβέλειας ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αιτούμενοι την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2010. Στο… παρασκήνιο όμως, κάποιοι προσπαθούσαν και… πίεζαν η 24ωρη απεργία να αναβληθεί και να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Τελικά, όμως οι πιέσεις έπεσαν στο κενό αφού πριν από λίγο αποφασίστηκε η πραγματοποίησή της, τη Δευτέρα. Η ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσαν τα ΔΣ της Ε.Τ.Ι.Τ.Α και της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Κανένας στην δουλειά από τις 05.00 της Δευτέρας έως την 05.00 της Τρίτης, πρέπει να δείξουμε σε όλες τις κατευθύνσεις την αποφασιστικότητά μας για μια αξιοπρεπή ζωή, με κάλυψη της εισοδηματικής απώλειας που είχαμε και που δικαιούμαστε τουλάχιστον για την μέχρι τώρα συμβολή μας στα τεράστια κέρδη των τηλεοπτικών σταθμών.

Ποτέ δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη τους, τώρα γιατί να επωμιστούμε εμείς την όποια μείωση τζίρου ισχυρίζονται ότι έχουν; Επειδή είναι ξεκάθαρο ότι δε μιλάνε για ζημιές αλλά απλά και μόνο για μείωση του τζίρου τους.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από την επιτυχία της Απεργίας μας αυτής θα εξαρτηθεί και το αν αύριο θα έχουμε δουλειά. Η απόρριψη της πρότασής μας να μην μας δώσουν φέτος αυξήσεις αλλά να διασφαλίσουν τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας και η άρνησή της τελευταίας μας πρότασης στον Δημόσιο διάλογο που ήταν να αναστείλουμε την απεργία μας και να πάμε κοινή συναινέσει στην Διαιτησία, δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους που είναι η πλήρης εργασιακή απορύθμιση του χώρου και οι ανεξέλεγκτες, χωρίς κοινωνικό κόστος απολύσεις.

Συνάδελφοι, δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσουν αυτά τα σχέδια, όλοι μαζικά και δυναμικά στην Απεργία και στην περιφρούρησή της. Είναι σύνηθες φαινόμενο να προσπαθούν να την «σπάσουν». Μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Κανένας συνάδελφός μας είτε είναι μέλος μας είτε όχι δεν πρέπει να δεχτεί να τον μετατρέψουν σε Απεργοσπάστη, είναι ατιμωτικό και αναξιοπρεπές.
Κάθε προσπάθεια δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού πρέπει να καταγγέλλεται αμέσως.
Είμαστε σίγουροι ότι οι δημοσιογράφοι, και οι προϊστάμενοι των διαφόρων τμημάτων δεν θα δεχτούν να υποκαταστήσουν τους τεχνικούς που απεργούν, αν τους ζητηθεί να το πράξουν.

Απευθυνόμενοι στους αρχισυντάκτες, στους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν ειδήσεις και στους παρουσιαστές ειδησεογραφικών εκπομπών, καθώς και στους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, τους ζητάμε να μην δεχτούν να καθίσουν μπροστά σε κάμερες που πίσω τους εργάζονται απεργοσπάστες ή βρίσκεται στημένος απεργοσπαστικός μηχανισμός.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ»

Είναι γεγονός πως η απεργία της Δευτέρας έχει φέρει πολλά προβλήματα στα ιδιωτικά κανάλια που δεν θα μπορέσουν να βγάλουν κυρίως τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές. Από την άλλη όμως, αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές μαγνητοσκοπούνται αυτές τις ώρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ώστε να… σερβιριστούν ως «live» τη Δευτέρα.
Μπορεί λοιπόν οι πιέσεις που ασκήθηκαν για μεταφορά της απεργίας να έπεσαν στο κενό αλλά από την άλλη, αρκετοί εργαζόμενοι «συντελούν» με τον τρόπο της μαγνητοσκόπησης στο σπάσιμο των δικών τους απεργιακών κινητοποιήσεων!

newsit.gr

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......



....ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ !!!