Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 9/5/10 πλέι οφ

μπουγάτσα με γαύρο σήμερα.....


ΠΑΟΚ         10 Βαθμούς
ΟΛΥΜΠ.     7
ΑΕΚ             5
ΑΡΗΣ           3


σημαντικό και το μάτς της Τετάρτης....


χαμηλά το κεφάλι και προχωράμε


H AEK 4-2 τον Αρη


Η ΑΕΚ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ 1-2 ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ 
ΠΗΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ 4-2


Σε ένα τρομερό παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, πέναλτι, ανατροπή σκορ και κόκκινες κανονικές και μη, η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Άρη με 4-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-2, τη στιγμή που έπαιζε με εννέα παίκτες, έναντι δέκα...






..Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, ενώ η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Τζιμπούρ. Κάπου εκεί όμως χάθηκε ο έλεγχος από τον διαιτητή Κουκουλάκη, ο οποίος απέβαλε μέσα σε δύο λεπτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιάχιτς για την Ένωση και τον Κάλβο για τον Άρη.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να ισοφαρίζει με καθαρό πέναλτι και τον Σάχα να αποβάλλεται δικαιολογημένα. Οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αύξησαν την πίεσή τους και τελικά στο 72’ κατάφεραν να κάνουν το 1-2 με τον Τζόνσον. Κάπου εκεί όμως ξύπνησε η Ένωση, η οποία με την είσοδο του Λεονάρντο μεταμορφώθηκε. 


Ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε σε 2-2 στο 75’, ενώ ο Σκόκο με πέναλτι στο 77’ έβαλε την ΑΕΚ και πάλι μπροστά στο σκορ. Τελικά στο 85’, και ενώ ο Άρης έπαιζε χωρίς… λόγο με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κάμπορα, ο Λεονάρντο έκανε το 4-2 με κοντινή κεφαλιά και χάρισε στην Ένωση μία νίκη, με την οποία έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.


http://www.sportdog.gr

Γουέμπερ ο νικητής στο Γκράν πρι της Βαρκελώνης !!!


Ο Μαρκ Γουέμπερ ήταν ο νικητής στο γκραν πρι της Ισπανίας, που είναι ο πέμπτος αγώνας της χρονιάς στη Φόρμουλα Ενα και διεξήχθη στο Circuit de Catalunya της Βαρκελώνης. 


Ο Αυστραλός οδηγός ...
της Red Bull άφησε στην δεύτερη θέση τον Ισπανό Φερνάντο Αλόνσο της Φεράρι και στην τρίτη θέση τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ, επίσης της Red Bull.


Εχουν τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα εκεί στην Red Bull αλλά 


πολύ γκαντέμηδες βρε παιδάκι μου !!!


Ολο κάτι τους τυχαίνει και ενώ ξεσκίζουνε στα 




δοκιμαστικά...τα σκατώνανε στους αγώνες !!!


Το επόμενο γκραν πρί που γίνεται στο Μονακό, όμως είναι άλλη υπόθεση.....


όλα τα λεφτά και δεν παίζει μόνο ρόλο το αυτοκίνητο αλλά και ο οδηγός !!!


Για να δούμε

Δημοσκοπήσεις......

"Υπέρ της εφαρμογής των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τάσσεται η πλειοψηφία των Ελλήνων. Εντούτοις, αξιοσημείωτο είναι και το μερίδιο της κοινής γνώμης που εξέφρασε τη διαφωνία του, ακόμη και όταν καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη λιτότητα και στην πτώχευση, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση."

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας της Κάπα Research για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που έγινε για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής, το 55,2% των πολιτών δηλώνει ότι δέχεται το πακέτο μέτρων (ναι 37,1% - μάλλον ναι 18,1%), έναντι 44,6% που το απορρίπτει (όχι 36,3% - μάλλον όχι 8,3%).

Το 56,3% προτιμά την περικοπή μισθών από τη χρεοκοπία της χώρας, ενώ το 74,8% δηλώνει ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη.

Οι πολίτες σε ποσοστό 71,3% ζητούν από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να λειτουργήσουν σε κλίμα συναίνεσης, έναντι 22,2% που ζητά δυναμική αντίσταση.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν πρέπει να σταματήσουν οι διαδηλώσεις μετά τα τραγικά γεγονότα της Τετάρτης, το 45,3% δηλώνει «ναι ή μάλλον ναι» και το 53,2% «όχι ή μάλλον όχι».

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η απάντηση των πολιτών στο εξής ερώτημα: «Αν δεν σας καλύπτει η διακυβέρνηση Παπανδρέου, από πού προβλέπετε ότι θα προέλθει μια λύση;»: το 66% δηλώνει «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ», το 14,3% από το Κέντρο, το 10% από τη Δεξιά και το  9,7% από την Αριστερά.

Η πανελλαδική έρευνα της Κάπα Research έγινε στις 6 Μαΐου σε δείγμα 1.030 ατόμων άνω των 18 ετών, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξων (ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο).

Μέγιστο σφάλμα 3,10% και διάστημα εμπιστοσύνης 95%.

tanea.gr

Μόνοι τους τις κάνουν τις δημοσκοπήσεις και μόνοι τους βγάζουν και τα συμπεράσματα ,όπως τους βολεύει !!!


Στο τέλος θα πούμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΝΤ !!!

Χρόνια πολλά ΜΑΜΑ !!!

Η γιορτή της μητέρας σήμερα και συνάμα η γιορτή του  πιο αγαπημένου μας προσώπου  στην ζωή 


μας !!! Γιατί έτσι απλά η  αγάπη της μητέρας για 


τα παιδιά της......δεν συγκρίνεται με τίποτα στον 


κόσμο, είναι κάτι το μοναδικό !!!!


Χρόνια πολλά ΜΑΜΑ !!!

Aναγνωρίσαν έναν απο τους δράστες της Marfin !


Την ταυτότητα ενός από τους 

δράστες του τριπλού 

εγκλήματος της Marfin 

γνωρίζει η αστυνομία, καθώς 

αναγνωρίστηκε σε οτπικό υλικό 

από αυτόπτη μάρτυρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους, το άτομο αυτό κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα σε οπτικό υλικό. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει ενόρκως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Με το δεδομένο αυτό , αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης η αστυνομία συγκρίνει το οπτικό υλικό από όποια κάμερα υπήρχε στην περιοχή.

Το βίντεο που ελήφθη από κτίριο απέναντι από την τράπεζα δείχνει μία κοπέλα – μικροκαμωμένη όπως περιγράφεται – να δίνει τις μολότοφ σε τρεις νεαρούς. Όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα, ωστόσο από το
σωματότυπο και τα ρούχα η αστυνομία μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα συγκρίνοντας τις εικόνες με υλικό από άλλες κάμερες της περιοχής.

Τα άτομα αυτά – σύμφωνα με μαρτυρίες – ανήκαν σε “μπλοκ” που είχε προκαλέσει νωρίτερα και άλλες φθορές και επιθέσεις, οπότε ευελπιστούν ότι θα τους “πιάσουν” κάπου χωρίς τα μαντίλια. 



newsit.gr