Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Κωστάκης Καραμανλής

Ανήκει στο γένος Μ. των βρυκολάκων όπως και ο πασίγνωστος Κόμης Μητσοτάκιουλας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Επίσης είναι μέλος της οικογένειας των Τάκηδων, όπως δηλώνει και το όνομα "Κωστάκης". Η οικογένοια του,αναμίχθηκε με ανθρώπινο αίμα και μάλιστα τούρκικου,εξού και το όνομα Kahraman - Ali. Είναι πασίγνωστος για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο,σε σημείο που κάνει τον David Beckam να κλαίει τη κατάντια του και να παραδειγματίζεται απο τις επιδόσεις του. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κατορθώσει μέσα σε μόλις πέντε χρόνια να κατακτήσει μια πληθώρα απο Βραβεία που κανένας άλλος πολιτικός στο κόσμο δεν κατάφερε.

Εικόνα:karamanlis.jpg

ΛΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 

1) 1ο Βραβείο πολιτικού με τις λιγότερες εμφανίσεις στη βουλή.

2) 2ο Βραβείο πιό ευτραφούς πολιτικού. <Το πρώτο το πήρε ο Πάγκαλος>

3) 1ο Βραβείο πιό ουτοπικού πολιτικού.

4) Βραβείο Νόμπελ για την καταπληκτική μέθοδο που ανακάλυψε για το πώς να διαλύσει μια χώρα.

5) 1ο Βραβείο απο το βιβλίο Guiness για τον ποιό απαθή προθυπουργό κράτους.

6) 1ο Βραβείο της Παγκόσμιας Εταιρίας Μελέτης της Ανθρώπινης Νοημοσύνης γιατί κατάφερε στο test I.Q. να βαθμολογηθεί με βαθμό με αρνητικό πρόσημο <-> κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και έκανε τους επιστήμονες να τραβάν τα μαλλιά τους.

7) 1ο Βραβείο για τον πολιτικό που επι κυβέρνυσης του, έσπασε το ρεκόρ των σκανδάλων.

8) 1ο Βραβείο υποκριτηκής τέχνης για την ερμηνεία του να κάνει οτι όλα είναι μια χαρά τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.

9) 1ο Βραβείο για τον προθυπουργό που συνεχίζει να καλύπτει όλους τους υπουργούς του που παρανομούν,σπάζοντας και αυτό το ρεκόρ.

10) Πολλά Βραβεία Μήτσος



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τον ελεύθερο χρόνο του (365 μέρες το χρόνο / 7 μέρες την εβδομάδα / 24 ώρες τη μέρα)τον περνά με εξαιρετικά δύσκολες ασχολίες τόσο πνευματικά οσο και σωματικά. Ας δούμε τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σωματικές Ασχολίες: Αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αναπνέει,να έχει ανοιχτά τα μάτια του,και να μιλάει!!!! Επίσης με τρομερή προσπάθεια μπορεί και σηκώνεται απο τη καρέκλα του. Οταν δεν παίζει ποδόσφαιρο,που τότε ξυπνάει μεσα του το μυστικό γονίδιο Μ,περνάει τη μέρα του με το να μαζεύει ενέργεια,τρώγωντας. (Το αναλυτικό του μενού παρατείθεται παρακάτω).

Πνευματικές Ασχολίες: Οταν δεν παίζει Playstation,Playschool και Playmobil,κοιμάται. Είναι τόσο φορτικές οι παραπάνω εργασίες που καταβάλουν τη σκέψη του και πρέπει και να ξεκουράζεται το παιδί!!

ΜΕΝΟΥ

Πρωινό..

1 Μπολ Κορν Φλεηξ. 2 Φρατζόλες ψωμί πασαλιμένες με 2 βαζάκια μέλι. 1 Μπολ φρουτοσαλάτα. 5 Σοκολάτες. 3 κιλά ζαχαρωτά. 1 Ομελέτα 8 αυγών. Μισό Κιλό Παστουρμά.


Δεκατιανό...

5 Κιλά γιαούρτι συνοδευόμενα απο 3 Λίτρα μέλι και 2 κιλά καρύδια. 3 σακουλάκια Δρακουλίνια. 5 σακουλάκια Γαριδάκια. 2 Συσκευασίες Μακεδονικό Χαλβά.


Μεσημεριανό...

4 Αγριογούρουνα 2 Καμήλες ψητές 8 Κοτόπουλα στη σχάρα. 1 Μοσχάρι με σως Ταρτάρ. 10 κιλά Αστακό 3 Καρβέλια πεντόκιλα. 2 κιλά φέτα 4 λουκάνικα Βροντόσαυρου 50 παστέλια και 4 ξεροψημένες φρυγανιές.


Βραδυνό..

1 αγριογούρουνο (το βράδυ τρώει ελαφριά) 3 κοτόπουλα. 10 κιλά σούσι στον ατμό. 3 κιλά γιαούρτι.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Εγινε προθυπουργός το 2004 και απο τότε κάθετε σπίτι του. Εχει διορίσει κάποιους υπουργούς και απο τότε είναι ήσυχος. Ασχολείται με οποιονδήποτε άλλο πολιτικό και με τη βουλή μόνο όταν είναι να κάνει δηλώσεις για κάποιο σκάνδαλο,για να μας πεί οτι στη πραγματικότητα δεν υπάρχει σκάνδαλο και οτι είναι παρεξήγηση. Ακόμα και όταν όλη η Ελλάδα καίγεται,είναι εκεί να μας πεί πως όλα παν καλά και δεν πρέπει να ανησυχούμε.

ΠΗΓΗ: ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ