Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ο Φέτελ.... στο Silverstone...

Βρε τον Γερμανό το σήκωσε τελικά το κυπελλάκι....

απίστευτο !!!

Τόσο γκαντέμης που ήταν τις πρώτες αγωνιστικές.... αν και είχε καλό μονοθέσιο

απο την αρχή της χρονιάς !!!

Ολο κάτι συνέβαινε και ή τερμάτιζε στην δεύτερη ή τρίτη θέση ή ακόμα πιο κάτω !!!

Το έσπασε το ρόδι όμως τώρα !!!

Δεύτερος ο Γουέμπερ και

Τρίτος ο Μπαρικέλλο...

Ο Μπάτον στην 6η θέση !!!

Ακαδημαϊκοί κατά Σκοπίων για παραχάραξη της ιστορίας

Με αίτημα να εξασκήσει όλη της την επιρροή προς την κυβέρνηση των Σκοπίων που παραχαράσει συστηματικά την ιστορία, 220 ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο και μέλη των πλέον φημισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού απέστειλαν μακροσκελή επιστολή προς την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ). «Βοηθήστε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να καταλάβει πως δεν μπορεί να οικοδομεί μία εθνική ταυτότητα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας», αναφέρεται στην επιστολή.

Μεταξύ των ακαδημαϊκών που βρίσκονται στη λίστα λίστα υπάρχουν ονόματα από καθηγητές των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, όπως του Πρίνστον, του Χάρβαρντ και την Οξφόρδης. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως οι υπογραφές δεν είναι μόνο Ελλήνων ή ελληνικής καταγωγής ακαδημαϊκών. Στην επιστολή τους, οι ακαδημαϊκοί απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με το θέμα και φυσικά καταλήγουν πως δεν είναι δυνατόν μία χώρα, με τη βοήθεια των ίδιων των ΗΠΑ, να παραχαράσσει ιστορικά δεδομένα με σκοπό να δημιουργήσει την δική της ταυτότητα.

Διορθώστε τα λάθη
Οι ακαδημαϊκοί καλούν την Ουάσιγκτον να διορθώσει τα «λάθη» της κυβέρνησης του Τζ. Μπους στο συγκεκριμένο θέμα. Για την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, είναι σαφές λοιπόν πως ο «Μέγας Αλέξανδρος ήταν Ελληνας, δεν ήταν Σλάβος, καθώς οι Σλάβοι και η γλώσσα τους κατέφθασαν στην περιοχή 1.000 χρόνια αργότερα», αναφέρουν διεξοδικά στην επιστολή.

Σημειώνουν δε και ζητούν η κυβέρνηση των ΗΠΑ «να βρει τους κατάλληλους τρόπους, ώστε η κυβέρνηση των Σκοπίων να καταλάβει ότι δεν μπορεί να οικοδομηθεί μια εθνική ταυτότητα εις βάρος της ιστορικής αλήθειας.Η διεθνής κοινωνία δεν μπορεί να επιβιώσει, όταν η ιστορία έχει αγνοηθεί, πόσο μάλλον όταν η ιστορία είναι κατασκευασμένη».Οι υπογραφές αυξάνονται καθημερινά, καθώς έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα για το θέμα αυτό με όλες τις λεπτομέρειες και τη συνέχιση της συλλογής υπογραφών.

Το Link της ιστοσελίδας http://macedonia-evidence.org/

Τα Νέα