Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

view_2009-06-15t175105z_01_ath05_rtrmdnp_3_greece-fireΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), για τις περιοχές Αθηνών, Ανατολικής Αττικής και Εύβοιας προβλέπεται για αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


Οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες (δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, κλπ.), ρίψη αναμμένων τσιγάρων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί:

- να αποφύγουν το άναμμα φωτιάς για οποιαδήποτε λόγο στην ύπαιθρο και να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

- να ειδοποιήσουν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199 σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά.

- να απομακρυνθούν έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της κατά το αρχικό στάδιο, για τη δική τους ασφάλεια αλλά και για να μην παρεμποδίσουν το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς αυτές θα καταφθάνουν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

liako.gr

Αγροτικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης...

στους Κουμουνιστές με αγάπη...

Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια...

και για να χωνέψουμε το κρέας και το σούβλι.... Χρηστάκης......

Τα Σουβλάκια....Το εξοχικό και το Σούβλι (φάρσα)

-έεεντε μπύρες

-Τι μάρκα ???

-Τογιότα

Ανοιξε πέτρα...

να κλειστώ

The STATUE....

τα σπάει ακόμα και σήμερα....

και εις τους αιώνας των αιώνων