Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Η εξομολόγηση του Dr Seeng....

στο taxalia.blogspot.com

Η γνωστή ρήση λέει πως «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». Εγώ λέω πως την μαθαίνεις από μεθυσμένο και από άτομο που έχασε φίλους επειδή λέει αλήθειες. Μόλις ήρθα από μια υπέροχη κρασοκατάνυξη, επομένως να είστε σίγουροι πως αυτή τη στιγμή θα διαβάσετε μόνο αλήθειες…

Μπιέλα...
Το blog αυτό (drseeng.blogspot.com) ίσως πνέει τα λοίσθια! Δεν αποφάσισα να... το κλείσω ακόμα, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να το πράξω. Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του dr.Seeng, ξεκαθάρισα πως ο λόγος ύπαρξης αυτού του blog είναι επαγγελματικός. Το χρησιμοποιώ δηλαδή σαν… portfolio της δουλειάς μου. Έδωσα μεγάλη βαρύτητα στην επισκεψιμότητα, από την οποία δεν είμαι ευχαριστημένος.
Ο γιατρός δημιουργήθηκε γύρω στο Μάρτιο του 2008, όπου στους 5-6 πρώτους μήνες η ανανέωσή του γινόταν κάθε Δευτέρα με τις δημοσιεύσεις των συνεδριών. Παρατήρησα πως αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα… «εμπορικό». Αποφάσισα λοιπόν να αναρτώ κείμενα καθημερινά. Η άνοδος ήταν κατακόρυφη, αλλά επειδή έχω ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά, δεν ικανοποιήθηκα ούτε τώρα.

Dr.Seeng vs Pitsirikos
Το drseeng.blogspot.com διαβάζεται καθημερινά από 900-1200 αναγνώστες. Η επιτυχία ή μη, ορίζεται από το τι μέτρο σύγκρισης βάζει ο καθένας. Εγώ έχω βάλει τον γνωστό Πιτσιρίκο. Προσωπικά δε μ’αρέσει καθόλου ο συγκεκριμένος blogger, αλλά τυγχάνει το αντικείμενό του να είναι παραπλήσιο με το δικό μου, επομένως τον έχω βάλει ως το… «dead line» μου για την «επιτυχία». Όπως θα έλεγε κι ένας φίλος μου, δεν είμαι ούτε η τρίχα από το δεξί του αρχίδι.
Θα πείτε ορισμένοι, πως είναι νωρίς ακόμα, καθώς εγώ υπάρχω στην blogoσφαιρα κάτι λίγους μήνες, ενώ ο Πιτσιρίκος διανύει αισίως το τρίτο έτος του στο χώρο. Ούτε αυτό με παρηγορεί. Παρακολουθώ πολλά blogs, τα οποία έχουν ίδια ηλικία με το δικό μου, αλλά η επιτυχία τους είναι αξιοζήλευτη και απέχει πολύ από τους 900-1200 αναγνώστες μου.

Τι να σου κάνουν και οι... "σπόνσορες";
Κάτι άλλο που με ωθεί περισσότερο στο κλείσιμο της σελίδας, είναι το εξής: Η αύξηση της επισκεψιμότητας οφείλεται στα μεγάλα blogs που αναδημοσιεύουν τις δουλειές μου. Ο dr.Seeng χρωστάει πάρα πολλά στα μεγάλα ενημερωτικά ιστολόγια. Μου δίνουν επισκεψιμότητα, η οποία όμως είναι… «εφήμερη». Ελάτε στη θέση μου. Πως θα αισθανόσασταν αν τη μία μέρα έχετε 7.500 επισκέπτες επειδή ένα post αναδημοσιεύτηκε σε μεγάλο blog και διοχέτευσε αναγνώστες σε εσάς, αλλά την άλλη μέρα τα νούμερα ξαναπέσουν στα γνωστά καθημερινά επίπεδα; Εγώ το εξέλαβα ως «μη αποδοχή» της δουλειάς μου.

Ευχαριστώ!
Για να μη γίνω τελείως αρνητικός, οφείλω να παραδεχτώ και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που μου στέλνουν emails με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά μου, τα οποία δεν είναι και λίγα. Πολλοί από εσάς με κάνατε πραγματικά ευτυχισμένο με τα σχόλιά σας. Ας όψεται όμως η πετριά μου και ο πλεονασμός μου.

"Ίσως"
Όπως έγραψα και παραπάνω, το blog ΙΣΩΣ κλείσει. Το «ίσως» αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν είναι εύκολο να σταματήσω έτσι άδοξα ένα δημιούργημά μου, το οποίο έφτιαξα «χαραμίζοντας» πολύ χρόνο. Ούτε τα γράφω όλα αυτά, για να κλαφτώ και να σας αναγκάσω να μου γράψετε μερικά λόγια συμπαράστασης ή να μου προσφέρετε βοήθεια. Έχω βοηθηθεί απίστευτα πολύ από όλους σας, δε χρειάζομαι κι άλλη.
Κάτι ακόμα. Αυτή η μαλακία με το «απρεπές» που μου κότσαρε η Google, είναι ένας λόγος που σκέφτομαι να κλείσω το blog. Η επισκεψιμότητα έχει πέσει…αν και στην αρχή είχε ανοδικές τάσεις.

Εν κατακλείδι
Άντε να τελειώνω μ’αυτή την εξομολόγηση. Αν κλείσει ο καναπές, αυτό δε θα γίνει άμεσα. Για δυο-τρεις μέρες θα απέχω από το blogging αλλά θα επιστρέψω μέχρι να πάρω τις οριστικές μου αποφάσεις. Παίζει να μετακομίσω και σε δικό μου domain, το οποίο έχουν ήδη καταχωρήσει τα παιδιά του Enimerwsi-gr και θα μου το δώσουν μόλις τους το ζητήσω. Όλα είναι ρευστά λοιπόν, επομένως περιμένετε να λήξει το hangover μου, να διαβάσω το post μου και να βγάλω δεύτερο πόρισμα. Α…και να μην το ξεχάσω. Είμαι καψούρης πλέον με το blogging. Γουστάρω πολύ να γράφω μαλακίες για να γελάτε. Αυτό το τελευταίο να το θυμάστε!

Υπόθεση Mall Αθηνών: η δίκη

Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 20ετίας - και το πιο κρυφό.

Ίσως γιατί σε αυτό εμπλέκονται δύο πρωθυπουργοί, επτά υπουργοί και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο...

Η υπόθεση του Mall Athens, του «μεγαλύτερου αυθαίρετου της Ευρώπης», επρόκειτο να εκδικασθεί σε τελευταίο βαθμό από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 8 Μαΐου. ...


Αλλά για μία ακόμα φορά η υπόθεση πήρε αναβολή.

Μυστηριωδώς (;), ακόμα και η ύπαρξη της δίκης αποσιωπείται από τα ΜΜΕ. Όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και 9 χρόνια που το σκάνδαλο του Mall βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ίσως γιατί στη δίκη του Mall διακυβεύεται κάτι πολύ σημαντικό.

Αν η πλευρά Λάτση χάσει, το Mall θα πρέπει να... κατεδαφισθεί ή έστω η εταιρεία Lamda να καταβάλει στο Δημόσιο πρόστιμα για κάθε αυθαίρετο τετραγωνικό (από τα 75.000...)! Οι άδειες των δεκάδων καταστημάτων και των κινηματογράφων θα ανακληθούν ή δεν θα ανανεωθούν ξανά. Οι λιγοστοί πολίτες του Μαρουσιού που πριν από 8 χρόνια ξεκίνησαν τον δικαστικό αγώνα θα έχουν κερδίσει τον Λάτση, τον Σημίτη, τον Καραμανλή...

Όμως, εδώ παίζεται κάτι πιο μεγάλο κι από το ίδιο το σκάνδαλο. Εδώ είναι το μυστικό: Το 2003, η τότε κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το «πρόβλημα» με την αντισυνταγματικότητα του Mall, σκαρφίστηκε ένα τέχνασμα ώστε να περνάει αντισυνταγματικές διατάξεις χωρίς να μπορεί το ΣτΕ να τις κρίνει. Από τότε, η εξωφρενική πατέντα δουλεύει συνέχεια, στην ουσία καταργώντας το ΣτΕ: χθες εκτροπή Αχελώου, σήμερα Βοτανικός, αύριο ίσως Ασωπός.

Αυτό διακυβεύεται στη δίκη του Mall: Θα επιβιώσει το ΣτΕ, η μόνη δημόσια αρχή που μπορεί να σταματάει τις εκάστοτε κρατικές αυθαιρεσίες; Ή θα χάσουμε οι πολίτες ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προστασίας που μας απέμεινε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_6665.html

Playmate 2009





yupi.gr

Playmate 2009 ολέ ολέ


Η νικήτρια Εφη Κυριάκου



Η νικίτρια Εφη Κυριάκου






Ο μικρός Μητροπάνος....

ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ???

στάνταρ....?

όσο και να μην το θές.....

μάλλον αυτοί θα πάνε ΔΙΑΚΟΠΕΣ !

Κωστάκη

Πλαστικά σκληρά μπουκάλια SOS

περιέχουν διφαινόλη Α (ΒΡΑ) απελευθερώνουν σημαντικές ποσότητες αυτής της αμφιλεγόμενης χημικής ουσίας στο σώμα των ανθρώπων.

Η ΒΡΑ έχει διαπιστωθεί ότι παρεμβαίνει στην αναπαραγωγική ανάπτυξη στα ζώα και έχει συνδεθεί με καρδιαγγειακές νόσους και διαβήτη στους ανθρώπους.

Η διφαινόλη Α χρησιμοποιείται σε πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης,

όπως πλαστικές συσκευασίες, μπιμπερό, μπουκάλια νερού ή αναψυκτικών, φακούς γυαλιών

, CD, DVD, αθλητικό εξοπλισμό.

Η νέα έρευνα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ έδειξε ότι αυτοί που έπιναν επί μία εβδομάδα από πλαστικά μπουκάλια παρουσίασαν αύξηση των συγκεντρώσεων της ΒΡΑ στα ούρα τους κατά 69%.

Οι ερευνητές προειδοποίησαν ότι τα μωρά κινδυνεύουν περισσότερο,

όταν θερμαίνονται τα μπιμπερό, αυξάνεται η ποσότητα της ΒΡΑ που απελευθερώνεται.

tanea.gr

Τα ετερώνυμα έλκονται...

και τα ομώνυμα απωθούνται όπως μας λέγανε στην Φυσική...

Οι επιστήμονες μας λένε τώρα ότι σύμφωνα με μία έρευνα


ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι πιο πιθανόν να γίνουν εραστές εάν κάποια συγκεκριμένα

γονίδια δεν είναι ίδια !!!

και ότι μάλλον υπάρχει ένας βιολογικός μηχανισμός

που ελέγχει τη σεξουαλική έλξη μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ετεροφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες με γονίδια που δεν μοιάζουν, είναι πιο πιθανό να παντρευτούν μεταξύ τους απ΄ όσους διαθέτουν παρόμοια γονίδια.

και όχι ότι κι'ότι γονίδια αλλά κάποια τα οποία
ελέγχουν κάποιες από τις υποσυνείδητες επιθυμίες μας !!!

Αυτό γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί η αιμομιξία και για να είναι πιο ισχυρές οι άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

Τα συγκεκριμένα γονίδια αποτελούν μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος και θεωρείται ότι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο εάν ή όχι κάποια ζευγάρια έχουν πιθανότητες να παντρευτούν.

Δηλαδή επιλέγουμε σύντροφο ή σύζηγο ανάλογα με τις διαφορές στο συγκεκριμένο γονιδίωμα

και όχι με βάση τις ομοιοτητες μας !!!


Ολη η "δουλειά" γίνεται Υποσυνείδητα !!!

Τρίτη βράδυ σήμερα....


και εχει βεβαίως βεβαίως Liako TV ζωντανή εκπομπή

Στις 22:00 η ώρα είναι κανονικά συνήθως κάθε Τρίτη..

αλλά η εκπομπή αρχίζει μερικές φορές ακόμα και 22:40 ή 23:00

Οπότε να είστε εκεί και να περιμένετε, κάποια στιγμή θα αρχίσει

Σήμερα θα είναι καλεσμένος ο πατήρ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

(.... δεν έχει σχέση με βατοπέδια ο παππούλης )

Μετά τα πρόστιμα αρχίσαν και τις παρεμβολές στις εκπομπές του σήμερα !!!

Τα γνωστά κολπάκια.....

ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ !!!

ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!

Επεσε το πετρέλαιο....

στα 60,88 δολλάρια το αργό...

Η κατανάλωση είναι μικρή ελέω οικονομικής κρίσης...

και ο ΟΠΕΚ δεν έχει μειώσει την παραγωγή.

Οπότε υπάρχει πετρέλαιο απο την παραγωγή, δεν υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση

με αποτέλεσμα να έχει πέσει πάλι λίγο η τιμή σήμερα !

Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ο ΟΠΕΚ να μείωσει την παραγωγή του στις 28 Μαϊου,

όταν οι υπουργοί ενέργειας των κρατών μελών του θα συναντηθούν αλλά και πάλι είναι ελάχιστες

Ενα είναι το σίγουρο ότι βενζινοπώλες μας είναι συνδεδεμένοι

απευθείας με τα χρηματιστήρια για να βλέπουν πώς διακυμένεται η τιμή του βαρελιού..

ΜΟΝΟ
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ....

και πράτουν αναλόγως !!!


Οταν πέφτει κάνουν την πάπια !

ΑΠΟΧΗ ??? (2)

Βγείτε άλλοι τόσοι....

ακομμάτιστα χωρίς σημαίες και χλαπατσίμπανα, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΟ

διώξτε όποιο ύποπτο στοιχείο πάει να προσκοληθεί σε εσάς (να μην τους οναμάσω πάλι) !!!

[εδώ ρε φίλε..... ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που μιλούσε μόνο ΑΡΑΒΙΚΑ

και γρί ΕΛΛΗΝΙΚΑ στην
πορεία του,

είχε ΠΑΝΟ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και καθοδηγούνταν με ντουντούκα απο Ελληνες]


......και πάντε ειρηνικά να απαιτήσετε διάλογο απο τον εκάστοτε Πρωθυπουργό

που είναι στο μικρόφωνο !!!

Κύριε δεν θέλουμε έναν μονόλογο διαβασμένο απο χαρτί !!!

Διάλογο θέλουμε......

Δεν είμαστε κωθώνια,

Δεν είμαστε μαμελούκοι !!!

Οταν θα βγεί ο απλός ο κόσμος στον δρόμο και τους ζητήσει τον λόγο......

τότε κάτι θα γίνει !!!

Τον απλό τον κόσμο που είναι ακομμάτιστος τον φοβούντε !!!

Να βγείς και να το νιώσουν στο πετσί τους !!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑ !!!

ΑΠΟΧΗ ??? (1)

Εντάξει όλοι μας δουλεύουν....

σκάνδαλα,οικονομική κρίση,ανίκανοι πολιτικοί,φόροι,εγκληματικότητα

έχεις φθάσει στο αμήν....

λές δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω κανένα καραγκιόζη (καλά το λές λίγο πιο κομψά)!!!

Σου παρουσιάζουν το ΧΑΟΣ σαν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!

και λές δεν πάω που να κόψουν το λαιμό τους !!!

Ελα μου ντέ.... τους νοιάζει αν θα πάς στις εκλογές να ψηφίσεις ?

....τους νοιάζει αν θα πάς στις ομιλίες τους ?

Ο Μπούς είχε εκλεγεί με 2000 ψήφους !!!

Αυτοί έχουν τον τρόπο τους !!!

Κακώς που δεν πήγε κόσμος στις ομιλίες τους !!!

Τι με λές τώρα ????

π.χ Ηταν 1500 νοματέοι, εντάξει ???

και όλοι αυτοί είναι γλύφτες.... OK


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ