Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Φύσα αγέρι !!!!

Απο Μάρτη καλοκαίρι ???
Τι πράγματα είναι αυτά !!!

Με καλό καιρό λέει , στις περισσότερες περιοχές οι Ελληνες γιορτάζουν τα κούλουμα !!!

Τι να τον κάνεις τον καλό καιρό βρέ άνθρωπε την Καθαρή Δευτέρα ????

Ρίξε κανένα Τυφώνα, να μπορέσει να σηκώσει και ο Ζορό τον χαρταετό του !!!

Τι θές να έχουμε κι'αλλα ???

Kάτι άκουσα ότι θα πετάξει με ανεμόπτερο ή στην καλύτερη με παραπέντε ή αλεξίπτωτο (χαρταετό ) πλαγιάς σαν τον James Bond, με space γυαλί , τσουλούφι βαμμένο στα γαλανόλευκα και κορδέλα με το αστέρι της Βεργίνας στο μέτωπο !!!

ΝΑΙ, έχει ειδοποιηθεί η ΔΕΗ και θα κάνει εθελούσια (?) ή ακόμα και αναγκαστική διακοπή του δικτύου της στην πόλη για να έχουνε το κεφάλι τους ήσυχο !!!

Εξίσου έχουν ειδοποιηθεί και βατραχάνθρωποι (κανονικοί) για πάν ενδεχόμενο λόγω τυχόν παρέκλισης πορείας κ.τ.λ.

ΝΑΙ, ησυχάστε έχει ειδοποιηθεί και η πολιτική αεροπορία, αεροδρόμιο κ.τ.λ. αλλά δεν έχει δοθεί σαφής πορεία πτήσης (όπως είναι κατανοητό) και γι'αυτό είναι στα "κόκκινα".

Κατά τ'αλλα.....

Στο άλσος του Σέιχ Σου θα μοιραστούν παραδοσιακά εδέσματα (φασολάδα με γύρο), καθώς επίσης χαρταετοί (γίγας με το σήμα του Ζορό), ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ακόμη παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως τα "μπουρμπούλια", Πάνος Κιάμος, Ζαφείρης Μελάς και οι Lordi θα κλείσουν την παράσταση κυριολεκτικά (γι'αυτούς που δεν θα θέλουν να φύγουν απο το show και το ξεφάντωμα)!!!

ΝΑΙ, εδώ , θα έχουμε μία μέρα παράταση του καρνάβαλου....τσεκούρια,μαχαίρια,μπαλτάδες μην πάρετε.....θα μοιράσουν οι ίδιοι οι Lordi !!!

Στην Αθήνα δε,
το ενδιαφέρον των εορταστικών εκδηλώσεων επικεντρώνεται στους λόφους του Φιλοπάππου και του Λυκαβηττού και σε όλα τα αναψυκτήρια του Κορωπίου, αν και είναι πάρα πολλά αναμένεται το αδιαχώρητο !!!

Καλη Σαρακοστή !!!

Υ.Γ. Τον γύρο αεροβαπτίστε τον πρώτα για να γίνει νηστήσιμος !!!