Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Απόρρητη Εκθεση ΓΑΔΑ !

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με ημερομηνία 22 Οκτωμβρίου έμφανίζεται έξαρση της εγκληματικότητας στον νομό Αττικής !

Στην έκθεση αυτή ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, παραδέχεται ότι υπάρχει «απογοητευτική» δραστηριότητα σε επίπεδο πρόληψης και καταστολής, αλλά και σημαντική αύξηση της εγκληματικότητας, διαψεύδοντας τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς.

Ελα.....τι με λές ! Δηλαδή ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής πάει να βγάλει ψεύτες τους Υφυπουργούς και Υπουργούς ..... Δημοσίας Τάξεως ???

Ντροπή !!! Οι κλοπές οχημάτων στο πρώτο οκτάμηνο του 2007 παρουσίασαν αύξηση 9,1%, οι κλοπές-διαρρήξεις αυξήθηκαν κατά 7%, ενώ οι ληστείες τραπεζών επίσης αυξήθηκαν κατά 17,2%. Μείωση σε ποσοστό 2,8% καταγράφεται μόνο στις ληστείες.

Ωστόσο, τα ποσοστά εξιχνιάσεων είναι τραγικά λίγα, όπως εκτιμούν και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Μόλις το 9% των κλοπών και διαρρήξεων που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αθηναίων εξιχνιάζεται. Παρόμοιο είναι το ποσοστό εξιχνιάσεων για κλοπές και διαρρήξεις που διαπράττονται στη βορειοανατολική Αττική.


Στην τελική να δείτε ότι θα το πάρουν σαν πρόφαση ότι είναι άχρηστοι και θα βάλουν και άλλες κάμερες στους δρόμους !!!

Να' στε σίγουροι γι'αυτό !