Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Δεν παίζονται αυτοί στο yellas.gr

Ηθελα εδω και καιρό να τους αφιερώσω ένα post !

Oχι μόνο για το γέλιο που βγάζουν και είναι απίστευτοι αλλά δεν φτάνει αυτό και είχα την τιμή να με "καρφώσουν" στα blog τους !!!!

ΝΑΙ, karfoto τώρα και στο yellas.gr.... Ευχαριστώ !
Αν και τα παιδιά ετοιμάζουν όπως με είπαν δική τους "πλατφόρμα" και στο μέλλον οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν το δικό τους blog στο yellas.gr

Καθολική η απεργία των δημοσιογράφων PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η professor
28.11.07

Image Βγήκαν στους δρόμους οι πάπες και οι καρδινάλιοι της δημοσιογραφίας για να υπερασπιστούν τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν μια απλή απεργία, η “στάση του Νίκα” ήταν. Ο κόσμος την κατάλαβε και την αισθάνθηκε σα να έβγαιναν στους δρόμους οι άνεργοι και οι άστεγοι της πόλης γιατί τους έκοψαν το επίδομα.

Έγινε και λιτανεία – πορεία στο Σύνταγμα, με περιφορά της εικόνας του αγγελιοσήμου, της παγκόσμιας αυτής πατέντας της χούντας, που επιβάλλει χαράτσι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας για να τα τρώνε οι δημοσιογράφοι στο ταμείο τους, με νόμιμους και άνομους τρόπους.

Μετά βγήκε και ο πάπας Σόμπολος ο πρώτος, ο οποίος γενικά είναι πολύ συμπαθής, αλλά πρόεδρος της πιο αντιπαθητικής ομάδας της ελληνικής κοινωνίας μετά τους πολιτικούς. Δήλωσε πως το τραύμα ήταν διαμπερές και πολλαπλό και πως βρέθηκαν κάλυκες από φυσίγγια αυτόματου όπλου, αλλά μετά θυμήθηκε που ήταν και είπε πως ο αγώνας των δημοσιογράφων θα γίνει μέχρι τελικής πτώσεως. Εννοείται της κυβέρνησης, γιατί αν πέσουν οι δημοσιογράφοι κάτω δε θα ξανασηκ


Η μεγάλη πλάκα όμως της λιτανείας ήταν ότι ενεφανίσθησαν και δημοσιογράφοι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Φοβήθηκαν ότι θα τους κόψει τη βουλευτική σύνταξη ο Μανώλης και βγήκαν να διαδηλώσουν για να μη χάσουν τουλάχιστο τη δημοσιογραφική.

Βρε σε τι κόσμο ζούμε; Πόσοι παπάδες και πόσοι παπατζήδες υπάρχουν;