Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

.......πυρετός στα εργαστήρια !!!

Αναφέραμε στην χθεσινή ανάρτηση ότι υπάρχει πιθανότητα ο πυρετός να προέκυψε απο πειράματα που κάνανε σε εργαστήρια.
Μάντες είμαστε ??? ...μπααααα
Ρίξαμε τα χαρτιά ???
Πήγαμε σε καφετζούδες ???
σε χαρτορίχτρες ??? ..... μπααααααα !!!!
Μα είναι γνωστές οι μεθόδοι που χρησιμοποιούν τα κέντρα αποφάσεων για να ελέγχουν την ζωή μας..........πρός όφελος τους !!!
Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία σήμερα αναφέρουν ότι υπάρχει «ισχυρή πιθανότητα» το στέλεχος του ιού να προήλθε από δύο κοντινά ερευνητικά εργαστήρια και αύτό ερευνάτε απο την βρετανική κυβέρνηση.
Οι επιθεωρητές αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις των ανθρώπων είναι πολύ πιθανό να ευθύνονται για τη μετάδοση του ιού, χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.

Οι ίδιοι λένε ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα το στέλεχος του ιού να μεταδόθηκε από τον αέρα, αλλά, αντιθέτως, χαρακτηρίζουν πιθανή τη διάδοχή του μέσω του νερού.

Εμένα μου φαίνεται σαν προσπάθεια να μας το παρουσιάσουν σαν τυχαίο γεγονός και ότι
δεν έγινε τίποτα σκόπιμα !!!!
Ομως εφόσον πρόκειται για εργαστήρια δεν υποτίθεται ότι παίρνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα για την εξουδετέρωση πάσα ιών !!!
Μας παιρνάνε για βλάκες νομίζω !!

Το γεγονός είναι ότι μεγάλος αριθμός ιών κατασκευάζονται στα εργαστήρια και χρησιμοποιούνται ως μέσον χειραγώγησης της μάζας !!!
Θα προσέξατε νομίζω και τους νόμους που παιρνάνε τελευταία και στην Ελάδα έτσι ώστε να δημιουργούνται Ιδιωτικά Εργαστήρια τα οποία είναι ισότιμα με τα κρατικά .
Εργαστήρια δηλαδή που δεν ελέγχονται άμεσα απο το κράτος, που ανήκουν σε Ιδιωτικά κεφάλαια και σε πολλές περιπτώσεις ελέγχονται απο κεφάλαια τα οποία χρηματοδοτούν και φαρμακοβιομηχανίες.
Με λίγα λόγια Καρτέλ !!!!!!!!