Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

El Diavolo (βλ. Μπούς)


Δεν μπορείτε να πείτε, τίποτα όμως ??
Τα παλικαράκια εκεί μακριά στο Λευκό Σπίτι εργάζονται για το καλό και την προστασία του έθνους (?) τους και κατα επέκταση για όλο τον κόσμο !!!
Κατέθεσαν νομοσχέδιο για την εσωτερική παρακολούθηση "υπόπτων" για τρομοκρατία.
Το οποίο προβλέπει επέκταση των παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και των επικοινωνιών μέσω του Internet υπόπτων για τρομοκρατική δράση χωρίς δικαστικό ένταλμα, αλλά απαιτεί από τις αμερικανικές υπηρεσίες παρακολούθησης να περιγράφουν σε μυστικό ομοσπονδιακό δικαστήριο τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν στην παρακολούθηση.
Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου θα ισχύσουν για διάστημα έξι μηνών, οπότε το Κογκρέσο θα πρέπει να ανανεώσει την εξουσιοδότησή του ή να εγκρίνει νέο σχετικό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει αυστηρότερους ελέγχους στο πρόγραμμα παρακολούθησης.

Για χάρη της δημοκρατίας και την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας !!!
Θα έχουν την δυνατότητα και νομικά να παρακολουθούν όποιον θέλουν και να τον στείλουν στο Γκουαντάναμο χωρίς να ρωτήσουν κανένα !

Δηλαδή όποιος τους πάει κόντρα την έχει βαμένη , καμμιά σχέση με Τρομοκρατία απλώς αυτό είναι το πρόσχημα !
Τρομοκράτες είναι αυτοί οι ίδιοι !
Μισό λεπτό : Υπάρχουν διάφορες φωνές στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο που τους κατηγορούν ότι αυτοί ρίξαν τους δίδυμους πύργους και όχι η Αλ Κάΐντα (με στοιχεία και αποδείξεις ,βέβαια).
Αυτούς τώρα και νομικά μπορούν να τους παρακολουθήσουν και στην συνέχεια να τους κάνουν ότι θέλουν.
Που να μας βάλουν και όλους τσιπάκια !