Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

'Εκτακτο Δελτίο !!!! Αποκλειστικό

Πρίν απο λίγο πληροφορηθήκαμε τις προσπάθειες SPAM πρός πολλούς χρήστες του Διαδικτύου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
Το περιέχόμενο αυτών των SPAM μηνυμάτων ήταν πολιτικού περιεχομένου και αναφερόταν στις "βαθυστόχαστες" ομιλίες του Αρη Σπηλιωτόπουλου.
Με αρέσει το σημείο που λέει: "Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση του 'Αρη Σπηλιωτόπουλου, δανεισμένη
από το προσωπικό του site - http://www.e-aris.gr/omilies/
- είναι ιδιαίτερα σημαντική ως προς τις τομές που προτείνει για τον δημόσιο βίο και όχι μόνο.
Εάν συμμερίζεσαι αυτές τις απόψεις, απλά προώθησε το στους φίλους σου."
Θα κόψω τις φλέβες μου...............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
τι τομές είναι αυτές !!!!!!!!!!!!!
"Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, που άκριτα ο αντίπαλός μας ξεκίνησε.
Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτη του 2008 και ότι οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες, τα στελέχη της παράταξής μας θα κλείσουν τα αφτιά τους στα κελεύσματα του αντιπάλου και θα πουν για μία ακόμα φορά ότι η δική μας παράταξη είναι η παράταξη της θεσμικής ευθύνης, είναι η παράταξη της θεσμικής συνέπειας, είναι η παράταξη που σέβεται τους κανόνες του δημοκρατικού παιχνιδιού, είναι η παράταξη εκείνη που δεν χαρίζει το χρόνο που της εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός."
Ο Αρης για την παιδεία:
"
Το πιο μεγάλο ψέμα του δήθεν εκσυγχρονισμού είναι η δήθεν δωρεάν παιδεία. Και στο ψέμα πρέπει να δοθεί άμεση, έμπρακτη απάντηση. Για να κερδίσουμε το αύριο πρέπει να επενδύσουμε στην Παιδεία. Την Παιδεία με την πιο πλατιά έννοιά της. Την Παιδεία που εκπαιδεύει και εξειδικεύει. Αλλά και την Παιδεία που διαμορφώνει χαρακτήρες, πλάθει πρότυπα και παράγει πολιτισμό."
"Είναι ανάγκη να υπάρξει αύξηση των πόρων για την Παιδεία. Είναι ανάγκη να προχωρήσουμε στη δημιουργία μη κρατικών μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων. Διότι στον 21ο αιώνα δεν μπορεί να συνεχίζεται ένα τέτοιο κρατικό μονοπώλιο."
Ο Αρης για το κράτος:
"Χρειαζόμαστε ένα κράτος που να υπηρετεί τον πολίτη, που δεν θα ανέχεται τη διαφθορά και την αναξιοκρατία, που δεν θα χαρίζει ούτε τους δημόσιους υπάλληλους, ούτε τους πολίτες σε «ημέτερους» και «υμετέρους». Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη «διοικητική μηχανή» που δε θα χρειάζεται «λάδι» και επίδειξη κομματικής ταυτότητας για να κινηθεί. Χρειαζόμαστε ένα πραγματικά κοινωνικό, ένα ανθρώπινο κράτος, που να παρέχει σε όλους τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη. Ιδίως μάλιστα σε ότι αφορά την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας κάθε πολίτη, την Υγεία, την Παιδεία, την Πρόνοια, το Περιβάλλον. Το κράτος οφείλει να εξασφαλίζει δυνατότητες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους."

Τα σχόλια δικά σας

Συμπράξεις,.... ωραίο φρούτο !!!

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε εχθές την περιβόητη σύμπραξη Δημοσίου με Ιδιωτικού τομέα !!
Μας το παρουσιάζουν σαν κάτι το ευργετικό για τον τόπο,δημοσιογράφοι και πολιτικοί ! Αν δεν συμπράξει και ο Ιδιωτικός τομέας δεν θα γίνει τίποτα σωστό !
Ξεφτιλισμένοι.
Εγώ θα το έλεγα ξεπούλημα του κράτους. Εργα κοινής ωφελείας που πρέπει να προσφέρονται δωρεάν (γιατί τα πληρώνει ήδη ο πολίτης,με την φορολογία) παραχωρούνται με ποσοστά στα ιδιωτικά κεφάλαια.
Και δεν φτάνει αυτό , με το Δ' ΚΠΣ και τα πρώτα 500 εκ. ευρώ του, θα χρηματοδοτηθούν τέτοια έργα.
Ακόμα δεν καταλάβαμε τι θα γίνει νομίζω!
Ακόμα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου !
Θα επιδοτήσει δηλαδή το κράτος με τα 3 δις ευρώ , τις Ιδιωτικές Εταιρίες (μεγαλοκαρχαρίες και τα υπόλοιπα λαμόγια) για να κάνουν δημόσια έργα.
Σύν ότι θα τα εκμεταλεύονται για ένα πολύ μεγάλο διάστημα (ή εις τον αιώνα τον άπαντα).
Σαν παράδειγμα: η Αττική οδός αυτήν την στιγμή με τα διόδια φαίρνει έσοδα στις εταιρίες 620.000 Ευρώ την ΗΜΕΡΑ.
Είπατε τίποτα ???????????????????