Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Ελλάδα-Μολδαβία 2-1

Η Εθνική μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά στον αγώνα με δύο-τρείς καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά.Αντίστοιχα και οι Μολδαβοί είχαν δύο ευκαιρίες τις οποίες απέκρουσε ο Νικοπολίδης.Ο Χαριστέας είχε μία πολύ καλή κεφαλιά στο 22 λεπτό.
Στο 30 λεπτό τελικά ο Χαριστέας μετά απο σέντρα του Πατσατζόγλου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ξεσηκώνει το Παγκρήτιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αποκοιμηθήκαμε λίγο !! Η άμυνα των Μολδαβών μπετόν και προσπαθούσαν να βγούν με αντεπιθέσεις οι οποίες κοβόταν απο τους παίχτες μας...
Αλλά και οι δικές μας επιθέσεις ήταν λίγο αλλοπρόσαλες. Χωρίς καλή ανάπτυξη απο τα πλάγια.
Οπου στο 80 λεπτό έρχεται η ψυχρολουσία και οι Μολδαβοί κάνουν το 1-1.
Απομένουν 10 λεπτά για να γίνει το θαύμα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.
Φτάνει το 90 λεπτό οι Μολδαβοί όλοι πίσω και τελικά στο 94 τελευταία φάση του αγώνα, ένα απελπισμένο γέμισμα προς την περιοχή των Μολδαβών η μπάλα βρήκε πολλά πόδια, σώματα αυτιά και μύτες μέχρι να φτάσει στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος με κοντινή προβολή –και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα-στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνει στην Εθνική τους 3 βαθμούς που θέλαμε και στον Οτο του δίνει ξανά το χαμόγελο.

Εναν μεγάλο χαιρετισμό στον κ. Ανέστη Κεραμυδά

Καθώς βρισκόμαστε στα πρώτα posts του "karfoto" οφείλουμε να αναφέρουμε τις πηγές έμπνευσης μας ή τουλάχιστον πρόσωπα και πράγματα που μας έχουν επηρεάσει. Πρός απογοήτευση ορισμένων που κυμαίνονται στο χώρο του διαδικτύου (blogs, forum... κ.τ.λ.) και "σατυρίζουν" (όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν) το εν λόγω πρόσωπο και τους άλλους ..... Λιακόπουλο,Φουράκη κ.τ.λ.
Εδώ στο "karfoto" και την εν λόγω στιγμή θα μιλήσουμε για τον κ. Ανέστη Κεραμυδά , ο οποίος πολλές φορές απο την εκπομπή του τα έχει "χώσει" πολύ άγρια στο κατεστημένο , στα λαμόγια που λυμαίνονται όλες τις δραστηριότητες στην Ελληνική κοινωνία και βέβαια στους "αγαπημένους" μας Εβραίους οι οποίοι κινούν τα νήματα -κάνουν κουμάντο σε όλα αυτά τα λαμόγια ώστε όλοι εμείς να "απολαμβάνουμε" μία πλήρη απαξιωμένη κοινωνία.
Και τώρα που είπαμε για Εβραίους δεν τους τα έχωσε απλώς αλλά τους ξ*χεσε κανονικά....
Ο Αδωνις Γεωργιάδης όταν παρουσίαζε το βιβλίο του Πλεύρη "Οι Εβραίοι" του είχαν απαγορεύσει (με διάφορες απειλές είναι επιστήμονες σ'αυτά) να μην εμφανίζει το εξώφυλλο του βιβλίου.
Τον Αδωνι τον έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο και 7-8 φορές (μήπως και αυτό είναι τυχαίο γεγονός ? ), φοβήθηκε ο άνθρωπος.
Ναι ο Κεραμυδάς το έδειχνε κανονικά εξώφυλλο ....μέσα-έξω , όλα κομπλέ ,με την ανάλογη περιγραφή και τα ανάλογα όμορφα σχόλια.
Αποτέλεσμα συνεχείς παρεμβολές παρασίτων για αλλοίωση της εικόνας και του ήχου της εκπομπής και στην συνέχεια μετά απο λίγες μέρες κλείσιμο όλου του καναλιού που τον φιλοξενούσε (τυχαίο ? ).
Ομώς μετά απο λίγο καιρό επανήλθε και ξανά τους τα έχωνε.
Συνεχίζεται...